Ретрограден Уран от 12 август

Ретрограда на Уран започва на 12 август 2019 г. в Телец и завършва на 12 януари 2020 г. пак в Телец .Този период носи промяна и вълнение в живота ви, без да причинява...

897 0

Ретрограда на Уран започва на 12 август 2019 г. в Телец и завършва на 12 януари 2020 г.

пак в Телец .Този период носи промяна и вълнение в живота ви, без да причинява разстройство и хаос. Поради планетарните аспекти, промяната вероятно ще бъде много положителна и може да включва вашия любовен живот и финанси.

Кармичната природа на ретроградното движение предполага, че се чувствате различни или откъснати от другите поради събития от миналия си живот. Това е време на вътрешна промяна в отговор на външни промени в живота ви.

Доверете се на интуицията си, особено в отношенията, в които можете да разбиете леда или да помолите някого на среща. Възможни са случайни срещи, нови приятели и романтика поради това общително и открито влияние.

Вероятно ще бъдете привлечени от необичайни типове хора или такива с различен етнически или културен произход от вас самите. Това е подходящ момент да опитате нещо ново в домашната си среда или рутина. Добре е и за нарушаване на лошите навици и оставяне на скучни или нездравословни отношения.

Всички трябва да се подготвим за вълнуващия гръмотевичен удар на Уран с вдъхновението и промяната

Ако сте от огнените знаци ОВЕН, СТРЕЛЕЦ, ЛЪВ

Разглеждането на вашите проблеми и тревоги с други хора е от съществено значение за вас в момента, тъй като променяте начина, по който взаимодействате с другите. Ще видите промяна в начина, по който се отнасяте към хората и вероятно вече сте се почувствали когато е започнала трансформацията. Следвайте интуицията си и се доверете на промените, но внимавайте да не криете нещата под масата, тъй като сортирането на нещата сега е ключово. Ролята и чувствата за взаимоотношения може да са напълно предефинирани и това е ОК – така че движете се по течението.

Ако сте от земните знаци ТЕЛЕЦ, ДЕВА, КОЗИРОГ

loading...