Ретрограден Юпитер: Завършете започнатото

Планетата Юпитер в астрологията се свързва с оптимизма, справедливостта, щедростта, правосъдието, пътуванията, висшето образование, духовното и религиозното познание, развитието и разширението. Когато Юпитер стане ретрограден, е добре да...

462 0

Планетата Юпитер в астрологията се свързва с оптимизма, справедливостта, щедростта, правосъдието, пътуванията, висшето образование, духовното и религиозното познание, развитието и разширението.

Когато Юпитер стане ретрограден, е добре да обърнем внимание на личностното развитие и вътрешното израстване. Възможно е да открием нещо фалшиво вътре в себе си или в другите около нас. Всеки от нас трябва да определи как предава на околните своята същност – може да се окаже, че играем несвойствени за нас игри.

Като положителен аспект е възможно да се открият нови възможности, които са резултат от нашите усилия, предприети в миналото или произлизащи от хора, с които сме имали отношения отдавна.

В негативен план може да излязат стари проблеми, които не са били решени в миналото.

Ретроградният Юпитер през 2019 г. ще засегне духовните и философските теми. Периодът е подходящ за философски и исторически изследвания. Времето ще е подходящо за възобновяване на социални и бизнес проекти – висше образование, юридически въпроси.

loading...