Ретроградна Венера в Скорпион: Любовни недоразумения за неподвижните знаци

От 06.10. до 16.11. Венера, планетата на любовта, хармонията и разбирателството е ретроградна в знака Скорпион. Скорпионът е най-затвореният и подозрителен знак от зодиака и докато Венера се...

807 0

От 06.10. до 16.11. Венера, планетата на любовта, хармонията и разбирателството е ретроградна в знака Скорпион.

Скорпионът е най-затвореният и подозрителен знак от зодиака и докато Венера се движи на обратно тук, ще сме доста интровертни в любовен план. Много по-интензивно ще преживяваме чувствата си, но няма да успяваме да ги демонстрираме по правилния за нас и за околните начин.

В този период не се препоръчва да стартираме нови лични партньорства, защото по всяка вероятност те няма да продължат дълго и няма да излязат успешни и удовлетворяващи.

Ако сме в сериозна връзка е важно да се стараем да не изясняваме отношенията си с любимия, защото има риск да не сме никак обективни и да не постигнем разбирателство. Всеки ще е склонен да вижда само собствената гледна точка и няма да е готов за компромиси.

Венера отговаря също така за частния бизнес и за паричните въпроси. Поради тази причина е добре докато е ретроградна да избягваме стартирането на нови бизнес начинания, големите финансови инвестиции, сключването на трайни споразумения, назначаването на нови кадри или служители, започването на професионални партньорства.

Най-добре е да използваме дните, в които планетата на любовта и хармонията е ретроградна, за вглеждане в себе си и за правене на равносметка. Те са подходящи за изготвяне на планове и изчисляване на стратегия, за чиято реализация обаче е добре да изчакаме края на периода.

loading...