Рецепта на чай за дълголетие, открита от ЮНЕСКО през 1971 г. в тибетски манастир

Необходими са: 100 г лайка, 100 г жълт кантарион, 100 г безсмъртниче, 100 г брезови пъпки. Всичко това се нарязва на ситно, намачаква се внимателно и се пуска...

793 0

Необходими са: 100 г лайка, 100 г жълт кантарион, 100 г безсмъртниче, 100 г брезови пъпки.

Всичко това се нарязва на ситно, намачаква се внимателно и се пуска в порцеланов или стъклен съд. Вечер се взема 1 супена лъжица от сместа, залива се с 0,5 литра вряща вода , оставя се да престои в продължение на 20 минути, а след това се прецежда.

Сипва се в една чаша от горещата смес и в нея се разтваря 1 чаена лъжичка мед. След вечеря напитката се изпива и повече нищо не се яде и не се пие.

Сутрин.
Загрява се на пара останалата от вечерта част от течността, разтваря се нея една чаена лъжичка мед и се изпива. Това се прави всеки ден докато свърши сместа от билките .

Курсът на лечение се повтаря след 5 години.

Предназначение:
Драматично подобрява обмяната на веществата, прочиствайки организма мазнини и калциеви отлагания, поради което всички кръвоносни съдове стават еластични, което възпрепятства склероза, инсулт, стенокардия, инфаркт, хипертония, изчезва шумът в ушите, възстановява се зрението и се подмладява целият организъм.

loading...