Ревнива китайка два пъти лишава мъжа си достойнството му

Китайка успя два пъти да отреже пениса на мъжа си, съобщава The New York Post. Това се е  случило на 13 януари, след като 21-годишната Фен Лун открива,...

330 0

Китайка успя два пъти да отреже пениса на мъжа си, съобщава The New York Post. Това се е  случило на 13 януари, след като 21-годишната Фен Лун открива, че съпругът й, 32-годишният Фан Лун и изневерява.

Мъжът  изпратил имейл на любовницата си от телефона си, но забравих да излез от пощата, в резултат на което жената разбрала за изневерите му. Изпадайки  в ярост, тя влязла спалнята, и са ножица  отрязала пениса на мъжа си. Фан Лун бил  хоспитализиран в местната болница, където лекарите успели  да го зашият обратно. Ревнивата жена, обаче, се промъкнала в болничната стая и отново отрязала  пениса на мъжа си и го хвърлила през прозореца.

След това тя се опитала да избяга от болницата, но съпругът й, въпреки че кървял, я настигнал на  входа на лечебното заведение и я пребил. В момента Фен   Лун е в ареста за причиняване на тежка телесна повреда.

loading...