Ритуал „Щастието е в собствените ми ръце“

Почти половин година продавах колата си и – без резултат. Публикувах обявата на  7 сайта, но всичко стигаше дотам да свалям  цената. Много съжалявах, че трябва да правя...

1859 0

Почти половин година продавах колата си и – без резултат. Публикувах обявата на  7 сайта, но всичко стигаше дотам да свалям  цената. Много съжалявах, че трябва да правя това – в този случай продажбата напълно загуби смисъла си, беше по-изгодно да я оставя у дома, тъй като тя бе почти нова.

И тогава  се натъкнах на този ритуал: „Вземи химикалка  и напиши на двете си длани с мастило това, което ти трябва и не ги измивай  до сутринта –  така си легни – през нощта душата лети до  Вселената и носи нашите „Писма“ в  „Небесния Oфис.“

Две нощи аз писах „продадох изгодно колата си“, а в деня след първата вечер се обади купувач, дойде, огледа, поиска един ден за да си помисли, но още  вечерта се обади и помоли на никой да не я продавам и на следващия ден я купи!

Споделих  това чудо с моите приятели, но не всички повярваха. Защо понякога ритуалите не работят. Отговарям така: „Ритуалът винаги работи, когато му вярвате“:), който е запознат със Симорон -той ще разбере ..

Който не е запознат, обяснявам: Сработва веднага след като вие го усетите с онова усещане, когато запърхат във вас пеперудите! Сещате се за какво говоря?

Трябва  без колебание и съмнение в пълна хармония „Искам“ и „Ще получа“ да  провеждате  всякакви обреди и ни най-малко да се съмнявате в резултата 🙂

Всички желания пишем:

1. в сегашно време (вече сме  получили и му се радваме)

2. в позитив (без „НЕ“)

3. без да навреди на други хора (добавяме  израза: за доброто на Вселената, или другите, или на света)

4. позволяваме  други начини за постигане (пишем:  този, или всеки друг благоприятен за мен начин)

5. разрешаваме си да  получим нещо по-добро (пишем: тази или някоя друга полезна за мен опция)

6. и най-важното:  желанието  пишем за себе си (аз съм благодарен и щастлив за това, че … работя там, че аз живея там, получил съм нещо, аз имам нещо, ожених се за жена с такъв характер и сега животът ми е такъв… вместо – да се  оженя за Ана,  синът ми да носи само шестици  от училище, началникът да ми даде  10 000 лева премия…)

Ако  пишете на хартия, сигурно щяхте да запишете  всички тези нюанси, а  на дланите текстът е ограничен, тогава пишете само най-важното за това желание.

И задължително на  двете длани. И най-вече с лявата си ръка върху дясната длан! В действителност това е  тайната и нещата започват да работят в Подсъзнанието 🙂 В края на краищата, неудобно е а  пишем. А за  съзнанието е толкова познато да пишем с дясната си ръка.

И още. Веднага след като се появи  меланхолия и желание да не се прави нищо, веднага си спомнете  фразата „Щастието е в моите ръце!“. И веднага пишете  по дланите „1 клиент – 1 сключен договор“. Винаги работи.

Успех и всичко най-добро, това, което заслужавате!

loading...