Романтичен любовен хороскоп: Кой знак е вашата сродна душа?

Човешките взаимоотношения са сложно, но красиво нещо. Те сякаш стават една идея по-прости и разбираеми, когато се допитваме до звездите. Астрологията може да ни разкрие много за характера...

2299 0

Човешките взаимоотношения са сложно, но красиво нещо. Те сякаш стават една идея по-прости и разбираеми, когато се допитваме до звездите.

Астрологията може да ни разкрие много за характера на нашия партньор и да ни даде насоки за това какви усилия има смисъл да положим в отношенията си с него.

Слънчевите знаци могат да ни дадат съвет и за това дали има шанс половинката ни да се окаже и наша сродна душа.

Ето и повече по темата:

Овен

Ако вашият партньор е Овен, той е влюбен в преследването. Хората от този знак обичат предизвикателствата и се нуждаят от партньори, които ще им предоставят такива. Те са страстни натури, но и много ревниви. Ако имате слабо сърце, не понасяте драмата и не можете да толерирате егоизма, връзката с Овен няма да е подходяща за вас.

Най-вероятните сродни души на Овен са: Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец, Водолей.

Телец

Ако вашият партньор е Телец, той е човек, който държи на чувствеността. Той е предпазлив, внимателен, но и много секси. Телците се нуждаят от партньори, които да им дават сигурност и да са силно ангажирани с връзката си с тях. Те обичат да се радват на силна физическа привързаност. Ако не можете да толерирате ината и склонността към рутина, човекът Телец няма да е подходящ за вас.

Най-вероятните сродни души на Телец са: Рак, Дева, Скорпион, Козирог, Риби.

Близнаци

Ако вашият партньор е Близнаци, любовта му ще е една постоянно променяща се, радостна игра. Хората Близнаци са забавни и умни флиртаджии, които се нуждаят от партньори, които няма да имат нищо против тяхното непостоянство и няма да се опитват да ги манипулират. Може би човекът Близнаци няма да е подходящ за вас, ако сте много ревниви и търсите голяма стабилност.

Най-вероятните сродни души на Близнаци са: Лъв, Везни, Стрелец, Водолей, Овен.

Рак

Ако вашият партньор е Рак, семейното щастие ще е от първостепенна важност за него. Хората от този знак имат желание да създадат любящо, здраво семейство и се нуждаят от партньори, които да им бъдат верни и да обичат да бъдат обгрижвани. Човекът Рак може да не е идеалната половинка за вас, ако си падате по по-отворените връзки.

Най-вероятните сродни души на Рак са: Рак, Скорпион, Козирог, Риби, Телец.

Лъв

Ако вашият партньор е Лъв, той би трябвало да си пада по драмата. Тези хора са щедри и имат топли сърца, но често искат да бъдат доминиращи във връзката. Те имат нужда от партньори, които да им се радват и да им се възхищават. Човекът Лъв може да се окаже неподходящ за вас, ако сте твърде амбициозни и ако имате непоносимост към арогантността.

Най-вероятните сродни души на Лъв са: Везни, Стрелец, Водолей, Овен, Близнаци.

Дева

loading...