Рождената дата ‐ Какво подсказва за характера ти?

Специалистите в областта на нумерологията отдавна са забелязали, че между рождeната дата и характера на човека (съдбата му) съществува тясна връзка При това тя е многообразна: годината на...

1386 0

Специалистите в областта на нумерологията отдавна са забелязали, че между рождeната дата и характера на човека (съдбата му) съществува тясна връзка При това тя е многообразна: годината на раждането ‐ една връзка, месецът ‐ друга, числото ‐ трета, времето и часът ‐ четвърта, а денят от седмицата ‐ пета, и т.н.

1. За родените на първо число главното е амбицията. На тези хора им е подвластно всичко дори любовта. Жал им е да си “губят” времето за любов и романтика, след като могат да го посветят на кариерата. Сексуални партньори обикновено им стават онези техни завоевания, за които не се изисква много време и особени усилия. Най‐удобни за “единиците” са служебните романи. И в секса те се стремят да удовлетворят своите потребности, затова браковете им рядко са сполучливи.

2. Те са заинтересовани най‐вече от духовното единство с партньорите си. Без духовна връзка за тях няма физическа близост. По тази причина техните бракове са успешни само ако са близки по дух с другия, а сексът е кулминацията на чувствата.

3. ”Тройките” са много агресивни и амбициозни.  Партньорът им в никакъв случай не бива да ги превъзхожда ‐ той може само да допълва и добавя нещо към “тройката”, защото тя не обича равни на себе си. За тях любовта е преследване на обекта на страстта с цел неговото подчинение и удовлетворяване на собствените чувства.

4. Те бавно се разгорещяват, но ако се увлекат по някого, ще му бъдат верни цял живот. Притежават среден тип сексуален темперамент, малко са песимистични, ревниви, лесно се отчайват, затова се нуждаят от подкрепата на любимия човек. В съпружеския си живот са им потребни повече търпение и по‐голям запас от сили.

5. ”Петиците” са омагьосани от парите, затова най‐важното за тях е партньорът им да е богат. За тях външността не е от значение, стига джобът на другия да е пълен с пари. Затова девизът им е: “Всички богати мъже (жени) са красиви!”

6. Родените на шесто число са романтични, емоционални, нерядко са склонни да идеализират партньорите си. Поставят на едно ниво секса и възвишените чувства.

7. Те са неспокойни и променливи хора, които цял живот търсят идеалния партньор, затова обикновено се женят по няколко пъти. Партньорите им не бива да обръщат внимание на дребните изневери, тъй като чрез тях се проявява неизбежната тяга на “седмиците” към промени, те само укрепват брака им.

8. Това са хора със силен характер, способни на продължителни и дълбоки чувства, но тъй като е трудно да бъдат разбрани и обикнати, често остават сами. Партньорите на “осмиците”, които познават тяхната способност на саможертви в името на любовта, често използват това в своя полза.

9. ”Деветките” са много сексуални, но им е трудно да изразят с думи чувствата си, затова обикновено остават неразбрани и първият им брак е неуспешен. Но ако се влюбят истински, това е задълго. Особено добре им е с онези, които споделят техния стремеж към духовната сфера, плановете им за бизнес и кариера.

10. Десетката е сполучливо число. Родените на тази дата хора са лидери, много силни в сексуален план. Те търсят и намират партньорите, които приемат безапелационно действията и решенията им. Тези партньори обаче също трябва да са сексуални и силни, тъй като за “десетката” доминиращо е физическото удовлетворение.

11. Това са противоречиви натури. От една страна, обичат секса, от друга, са срамежливи, предани и искрени. Затова трудно си намират съответния партньор и често се сблъскват с предателства, които духът им трудно понася. След това в живота им може да настъпи истински черен период. Цялостното им съществуване е една постоянна борба.

12. Обикновено това са искрени, меки и сговорчиви, но неуверени в себе си хора. Срещу любов и ласки те могат да ви дадат всичко, но самоуверен човек с твърд характер никога няма да успее да покори сърцето им. Щастие постигат в съюз с хора с характер, подобен на техния.

13. Това са хора със сложен и труден в емоционално и сексуално отношение характер. Независимо от огромния им сексуален апетит чувствената им страна е слабо развита. Цял живот се стремят да намерят волеви, уверен в себе си партньор, който да ги подкрепя, подтиква и направлява. Браковете с тях винаги са сложни.

14. Те са обаятелни и привличат представителите на противоположния пол със своята вежливост. Заедно с това обаче са доста прагматични и търсят съюз със също толкова прагматични партньори. Именно затова са студени в интимен план и е трудно да бъдат обикнати. Поддържат връзки само с богати хора, родени на 14‐о число.

15. Приятни и общителни хора, лесно възбудими, романтични, малко избухливи, но и отстъпчиви. Обичат осигурените партньори, но и при липса на материално благополучие няма да се огорчат особено. Браковете с тях са сполучливи, особено ако и партньорът им има романтична нагласа и не бърза да разруши създадените от другия въздушни кули.

loading...