С настъпването на пролетта започна и новата астрологична карта на България

Каква ще бъде съдбата ни в продължение на няколко месеца, кои ще са главните акценти, преломните моменти, какво ще чувстваме, какво ще търсим, какво ще получим, какво ще...

406 0

Каква ще бъде съдбата ни в продължение на няколко месеца, кои ще са главните акценти, преломните моменти, какво ще чувстваме, какво ще търсим, какво ще получим, какво ще стане с целите и мечтите ни?

Асцендентът на България ще е в Риби. В народа ни ще бушуват много емоции, на моменти ще бъде пълен хаос, ще бъдем горе и долу, ще чувстваме какво ли не – от страх, нежност, любов, до пълна заблуда в дадени ситуации. Ще сменяме доста често настроението си, позицията си, ще сме много лабилни в дадени моменти, ще преживяваме какво ли не, ще страдаме, ще се радваме, и падаме, и ставаме. Но всичко това ще ни направи много силни, ще усетим себе си, ще намерим вътрешните си нужди и ценности, ще усетим същността си. Ще намерим това, което търсим и не знаем за света.

Планетата Нептун ще е в центъра на картата ни, а тя е свързана с духовността, съпричастността, жертвоготовността, в щастието да бъдем в полза на другите, да се отдаваме, да потъваме в уединение, симбиоза. Но той може и да ни накара да се вгледаме дълбоко в себе си, в една голяма илюзия, да се свържем с неговите негативни прояви – вина, мошеничество, фобии, зависимости, тревожност, да сме хипохондрични, емоционално неустойчиви. Нептун е тихият глас на Бога – и дано да успеем да се свържем с него през тези месеци, да изпитаме божествената любов, да се отдадем на някаква кауза, да помагаме, да приемаме, да бъдем добронамерени един към друг, мъдри, състрадателни и да разберем смисъла на живота си, да се обърнем към себе си и към смислените неща в живота!

Всичко в астрологичната ни карта ще започне от планетата Марс, а това може да е свързано с желанието на народа ни да бъде пръв, да се изяви, да победи, да покаже смелостта си. Това може да се изяви в някакви наши конфликти и сериозни събития, да покажем своята невъздържана енергия. Така че могат да се получат някои сериозни сблъсъци, дебати, ситуации с висшите власти, конкуренти и врагове.

Но как ще завърши всичко това за страната ни? С една прекрасна планета, отговаряща за любовта, хармонията, взаимодействието, мекотата, нежността и красотата, финансите, желанията – Венера. И нека наистина си пожелаем нещата да завършат по най-добрия начин, да постигнем хармония в света около нас, да сбъднем мечтите си.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg

loading...