Съд забрани на американец да пуши в собствения си дом

На жителя на Вашингтон Edwin Gray е наложена съдебна забрана временно да пуши цигари, пури и марихуана у дома си, пише ABC7. Съседите му се оплакали от миризмата...

379 0

На жителя на Вашингтон Edwin Gray е наложена съдебна забрана временно да пуши цигари, пури и марихуана у дома си, пише ABC7. Съседите му се оплакали от миризмата на дим, която попада при тях през дупка в мазето.

Следва да се отбележи, че живеещите в непосредствена близост до пушача дошли в новия си дом преди около година. Първо те се опитали да преговарят с мъжа, като поискали той да не пуши у дома си, a когато той отказал, подали граждански иск. В допълнение към забраната за пушене, семейството поискало Gray да им плати 500 000 долара обезщетение.

По време на процеса срещу Gray, нa членовете на неговото семейство и гостите забранили da пушат в стаите. Сестрата на Gray – Mozella Johnson каза, че е шокиранa от инцидента и не разбира защо на семейството й е забранено да пуши в собствения си дом, който притежава повече от половин век. Johnson обясни, че брат и ще продължи да се бори със съседите.

loading...