Съдбата на човек се формира в същата секунда, в момента на раждането му!

От древни времена е забелязано, че хората, родени в един и същи ден, но в различно време, могат да се различават значително по характер и стил на поведение....

639 0

От древни времена е забелязано, че хората, родени в един и същи ден, но в различно време, могат да се различават значително по характер и стил на поведение. Защо се случва това?
Сменяйки се едни с други, Слънцето и планетите се движат неуморно в небесната сфера.

Доминирането на определена планета по време на раждането налага на човека уникален отпечатък, определя неговите умения, характер и всяка следваща съдба.
Нашите предци знаели за тази връзка абсолютно точно. Ето защо в обяснителните речници можете да намерите две значения на думата „планиране“: планета и съдба, споделяне.
Нумеролозите разделят деня на периоди от два часа и то при такива интервали съответната планета оказва специално влияние върху характера на родените. Ако знаете точното време на раждане , тогава можете да отворите нова страница в опознаването на себе си, като определите коя планета ви е “кръстница”.Хороскоп по време на раждане

От 00:00 до 1:59 часа времето на Меркурий

Меркурий – в древна римска митология, патрон на търговията и крадците, син на бога на небето Юпитер. По името на бързо движещия се бог, римляните назовали първата от Слънцето и най-малка планета от Слънчевата система- Меркурий, тъй като се движи през небето по-бързо от други планети.

В астрологията Меркурий се смята за планета на умствената дейност, комуникация, интелектуална енергия. Меркурий патронизира гласа, хората с ясно изразено влияние на Меркурий се представят добре пред обществеността, пеят и танцуват.

Хората във времето на Меркурий лесно се образоват, те се радват на този процес. Мисленето при хора с ясно изразено влияние на Меркурий е бързо, по природа те са мобилни, не могат да седят дълго на едно място, лесно могат да преговарят, знаят как да намерят подход към хората.© Депозит Снимки

От 2:00 до 3:59 часа времето на Венера

Венера – в римската митология, богинята на красотата, плътската любов, желанието, плодородието и просперитета. В астрологията Венера се смята за планета, която контролира естетическия вкус на хората. Тя е отговорна за усещането за красота в човека, любовта към красивите неща.

Хората по времето на Венера са твърди работници, в добрия смисъл на думата. С помощта на тяхното усърдие те са в състояние да реализират своите най-смели идеи и затова са готови да се жертват много. Включително собствено здраве.

Техният недостатък е липсата на гъвкавост при общуването с други хора. Те не разпознават позицията на противника, въпреки очевидността на аргументите. Те са склонни към твърдо доминиране в живота и работата. Но те са верни! Верни на семейството, бизнеса, родината във всички аспекти на думата.© Депозит Снимки

От 4:00 до 5:59 часа времето на Марс

Марс е римският бог на войната и патрон на римската власт. Син на Юпитер и Юнона. В астрологията Марс е свързан с мъжкия активен принцип. Той е отговорен за проявяването на волята на човека, желанието за борба, желанието за победа.

Марс овластява хората, родени в този период, със силна воля. Те се стремят да заемат лидерска позиция и не признават най-малката намеса за ограничаване на тяхната свобода.

Дейността на хората, родени под знака на Марс, винаги има цел, към която те отиват, въпреки трудностите. Правдата често ги затруднява в личните им взаимоотношения, защото хората на Марс са свикнали да разказват цялата истина лично.

От 6:00 до 7:59 часа времето на Нептун

Нептун – в древна римска митология, богът на моретата и потоците. Един от най-старите римски богове. Нептун в астрологията е планета на мистицизъм, фантазия, илюзии, усещания, състрадание, тънка психологическа чувствителност и възприемчивост.

Да живееш под властта на сърцето си е един от основните мотиви на хората, родени под знака на Нептун. Логично изчисляване на техните действия няма да работи. Вътре те са мистериозни и загадъчни. За тях духовните компоненти на личността в другите хора са важничуждо им е да преследват материалните блага на този свят.

От 8:00 до 9:59 часа времето на Уран

Уран – върховно божество на древногръцката митология. Уран бил владетел на небето и родоначалник на гръцките богове. В астрологията Уран се смята за планета на бъдещето, свързана със съвременната наука, изобретенията, електричеството. Това е планета от внезапни катаклизми и внезапни, неочаквани събития. Сферата на влияние е изцяло нова, оригинална, необичайна.

Хората на Уран са по природа общителни. Те не търпят самотата, имат голям брой приятели и познати, с които те обичат да прекарват времето си с удоволствие. Те са склонни да бъдат непосредствени в комуникацията. Те обичат да помагат на хората, дори ако не ги познават, а не факта, че ще получат обратно услуга или помощ от тях.

loading...