Подсказките на съдбата: Как да ги разчетем за да се предпазим от нещастия и да вземем правилното решение?

Почти всеки поне веднъж се е сблъсквал с някакви предзнаменования на важни събития в живота си. Какво е това: Съвпадения или знаци свише? И ако това са подсказките...

934 0

Почти всеки поне веднъж се е сблъсквал с някакви предзнаменования на важни събития в живота си. Какво е това: Съвпадения или знаци свише? И ако това са подсказките на съдбата, как да ги разчетем за да се предпазим от нещастия и да вземем правилното решение?

Нека се опитаме да разберем всичко това.

Знак на съдбата или лоша поличба?

Често някои от предвестниците на беда са подобни на суеверие (станали сте с грешния крак и всичко пада от ръцете ви). Но предупрежденията се различават от поличбите.

Така например, сутринта сте счупили чаша, спънали сте се няколко пъти на равно място, пропуснали сте да вземете чадър, въпреки че сте видели мрачно небе, и т.н. Може би поредицата от тези малки неприятности е знак свише: бъдете днес много внимателни и предпазливи.

Вашият Ангел-пазител (Съдба, Висш разум – както искате го наричайте) иска да ви предпази от по-сериозни нещастия: тежка автомобилна катастрофа, трудова злополука, или значителни материални щети.

Затова, ако искате да бъдете успешни и щастливи – научете се да слушате подобни „инструкции“ на съдбата, развивайте интуицията си, бъдете внимателни и наблюдателни.

Какви биват знаменията

Досадни препятствия. Нека разберем това с конкретен случай. Една съпруъжеска двойка се подготвя за почивка. Те закупили самолетни билети, подготвили куфарите, резервирали хотелска стая.

По пътя към летището дълго чакали в задръствания. Когато пристигнали на летището, вече били обявили, че регистрацията на пътниците е приключила. С известни усилия те успели да убедят администрацията да се регистрират за този полет.

А след това последвал още един удар: при проверка на билетите се оказало, че неправилно са вписани номерата на паспортите. Тук вече нищо не можело да помогне: нито сълзи, нито подкуп на служителите на летището.

Настроението било развалено и съпрузите вече започнали да изчисляват загубите си и се чудели как да процедират по-нататък. Един час след като те трябвало да излетят дошла трагичната новина: самолетът, с който те трябвало да летят се разбил, а всички хора в него загинали.

Съвет: Ако на път за някъде или нещо срещнете много препятствия, това, може би, е знак на съдбата, която ви предупреждава за непоправима беда.

Случаен разговор. Понякога можете да получите подсказка от случаен разговора на непознати. Майкъл искал да да си купи кола. Той избрал автокъща, в която цените били по-ниски, отколкото на други места.

Покупката той планирал за уикенда. На обяд той отишъл в близкото заведение. На съседната маса две дами водели много емоционален разговор.

Майкъл неволно се вслушал в разговора им. Те си говорили за това как нагло заблуждават купувачите в някои магазини за продажба на автомобили. От разговора на непознатите мъжът разбрал, че в интернет има сайт, на който хората споделят своя опит, откъде е най-добре да си купите кола, и в кои автокъщи въобще да не ходите.

Вечерта той открил този сайт и се изненадал колко измамени потребители били написали отзиви за тази, в която той възнамерявал да отиде. В резултат на това Майкъл успешно си купил кола от другаде.

loading...