Съдбоносно Слънце влиза в знака Лъв

Слънцето влиза в знака Лъв на 23 юли и ще остане там до 22 август. В този период имате по-силно чувство за достойнство, благородство и топлина на сърцето. Време...

814 0

Слънцето влиза в знака Лъв на 23 юли и ще остане там до 22 август.

В този период имате по-силно чувство за достойнство, благородство и топлина на сърцето.

Време е да блестим, да добавим цвят и драма към живота ни. Това е време, когато искаме да се наслаждаваме и да се изразяваме. Ние сме по-щедри и велики в нашите жестове и нагласи. От страна на сянката, ние също можем да бъдем егоцентрични и празни.

Този период е време за празнуване, свързването с енергиите на Слънцето може да направи човек независим от мисълта и поведението, самоуверен, сияен, креативен и решителен.

В развитието на личността вашата основна задача е да запазите внимателен баланс между желаните амбиции и правилните методи за тяхното постигане.

Слънцето в Лъв дарява с властна природа и висока степен на самоконтрол, остро усещане за чест и концентрирано намерение.

Най-мощно ще се отрази преминаването на Слънцето в Лъв на огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци.

Възможно е те да приключат важни за тях задачи и да си оставят време за почивка и пътувания през периода. Хората около вас ще ви подкрепят изцяло и ще успеете да постигнете целите си през този период. Вашето здраве ще остане стабилно по време на този транзит и ще се окажете доста енергични.Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще се ангажират с членове на своето семейство и ще се реваншират за предишни свои прегрешения. Това е време на повишена чувствителност и фино настроен емоционален радар.

loading...