Само за жени: Хороскоп за април

Април е един от най-красивите месеци в годината. Всичко цъфти и се променя, нов дъх за живот си поема природата и дамите също! Време е да обърнем поглед...

666 0

Април е един от най-красивите месеци в годината. Всичко цъфти и се променя, нов дъх за живот си поема природата и дамите също! Време е да обърнем поглед към красивото начало на нещо хубаво и слънчево, с дъх на априлски цвят и прелест.

Ето какво вещаят звездите специално за жените:
Жената Овен

В началото на април ще бъдете пълни с идеи, които ще желаете да осъществите. Това е добър период за плановете ви.
През месеца ви очакват и интересни срещи и запознанства, затова отделете достатъчно време за външния си вид. Някои от срещите ще са свързани с бизнес, докато други ще ви донесат много приятни емоции.
Също така отделете необходимото време за почивка, любими занимания, за намиране на хармония със себе си.

Жената Телец

Април ще е месец на приятни открития и промени за вас. Пролетният ентусиазъм ще допринесе за оптимизма ви и ще увеличи желанието да промените външния вид и интериора в дома или вилата.

Някои от вас ще си позволят и по-скъпа покупка. Промяна във визията, гардероба, ще ви направят по-привлекателна.
Но избягвайте импулсивните пазарувания, внимавайте с храненето и се доверявайте на интуицията си, когато общувате с другите.

Жената Близнаци

Вие желаете да разширите хоризонтите си и да откриете изцяло нови места, но едно желание би могло да е достатъчно. Освен това по този начин няма да получите веднага всичко, което искате и категорично ще нарушите доброто си настроение.
Рискувате да изпуснете наистина нещо интересно, ако не бъдете малко по-активни.
Бъдете по-настоятелни. Не се страхувайте да покажете вашите силни страни.
Главното оръжие е усмивката. Ето по коя причина, през април, използвайте това ваше предимство, за да отваряте затворени врати. В личен или бизнес план би могло да има някои неприятни моменти, но скоро ситуацията ще се нормализира.

Внимавайте къде какво говорите, думите ви може да бъдат използвани срещу вас.

Жената Рак

През април ще бъдете изпълнени с вдъхновение и ще се радвате на вниманието на противоположния пол.
Ако сте обвързани, цялата ви вътрешна енергия ще бъде насочена към вашия партньор. Динамичният месец ще ви постави в ситуация, в която ще трябва да балансирате между работата, дома, приятелите и вашите хобита. Всичко това може да ви напрегне. Поемете дълбоко въздух и забавете темпото.

Жената Лъв

Радост, усещане на лекота и енергичност. Настроението ви е позитивно, но може да бъде и малко променливо. Успехът този месец ще бъде постижим, ако отново прецените своите плюсове и минуси. Внимавайте в каква посока насочвате силите си. Следвайте сърцето си. Този месец може да се събуди жаждата ви за любов и нежност. Обърнете внимание на вашата физическа форма

Жената Дева

loading...