Само за жени: Как да направите съпруга си милионер

* Вярвайте в съпруга си При това искрено и с цялото си сърце. Забравете завинаги, че „не сте случили на мъж.“ Разбира се, понякога е много трудно –...

443 0

original* Вярвайте в съпруга си
При това искрено и с цялото си сърце. Забравете завинаги, че „не сте случили на мъж.“ Разбира се, понякога е много трудно – по време на брака са натрупани обиди, а и като цяло. Но безусловната любов към съпруга и вярата в него е най-важната стъпка по пътя към това той да стане милионер.

*Хвалете го
Да, не само жените обичат с ушите си, но също така и всички представители на мъжкия пол. Възхищавайте се на съпруга си,  бъдете мила с него. Тайната на този метод е  във влиянието на подсъзнанието. Съпругът започва да се стреми да преодолява все по-голяма височина, и да докаже на вас и себе си, че е в състояние да постигне всяка цел. По този начин, вие, между другото, също ще развиете своята самоувереност.

* Стимулирайте неговото израстване
Как става това? По женски е много просто …
„Скъпи, много ми се иска ново палто, а това старото вече доста е поовехтяло. Да, това е така. Аз разбирам, че не  не можеш да си го позволиш. Но ти толкова работиш, стараеш се. Въобще много усилия полагаш… „.
В тази форма молбата- искане изглежда много добре, и в никакъв случай няма натиск върху неговата психика. А вероятността, че вашият съпруг „изведнъж“ ще се хване, е много висока!

loading...