Само за жени: ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд

Очакват ни вълнуващи емоции през този уикенд. Оставете колебанията зад себе си и насочете вниманието си към активни действия. Овен През този уикенд романтиката определено няма да бъде...

232 0

Очакват ни вълнуващи емоции през този уикенд. Оставете колебанията зад себе си и насочете вниманието си към активни действия.

Овен

През този уикенд романтиката определено няма да бъде водеща, за сметка на желанието за секс и еротика.

Намерете правилния начин да „въведете” половинката си в плановете си за тези дни.
Телец

Телците ще са на „домошарска” вълна през уикенда. Възможно е да се отдадат на кулинарни експерименти или коледна украса. Едно е ясно – уютът ще е движеща сила при тях.

Близнаци

Може би няма да е голяма изненада, ако ви кажем, че Близнаците ще са погълнати от философски казуси, които няма да имат търпение да разяснят с половинката. Смисълът на живота и любовта, децата и подобни теми ще са в центъра на Близнашкото внимание.

Рак

През уикенда Раците са в етап на осъзнаване на връзката си. Не е изключено да разберат какви късметлии са с такава половинка и да започнат да я ценят повече.

Лъв

На Лъвовете се пада да се преоткриват с половинката. Ще открият както много хубави черти, така и дразнещи навици, които биха могли да развалят любовната идилия.

Дева

Девите трябва да бъдат по-честни пред себе си – както за чувствата си, така и за мислите си. Важно е да не предприемат действия, просто защото така е правилно и всички го очакват. Слушайте сърцето си.

loading...