Сънищата тази нощ са пророчески и носят кармична информация

Днес Венера прави квадрат със Сатурн – най-обезпокоителния аспект за една връзка. Нямайте никакви очаквания. Оставете нещата да се развиват от само себе си. При този транзит трудно...

649 0

Днес Венера прави квадрат със Сатурн – най-обезпокоителния аспект за една връзка. Нямайте никакви очаквания.

Оставете нещата да се развиват от само себе си. При този транзит трудно може да се усети радостта от живота. Аспекта носи огорчение в любовта, неудовлетворение, ревност, отчуждаване и охлаждане на чувствата.

Често се получават разриви в отношенията. Влиянието му продължава и следващият ден. По-силно квадратурата ще действа, ако я имате в собственият си хороскоп, за останалите ще мине по-леко. Луната e в знак Телец. Хората сега ще се чувстват по-умиротворени, спокойни и надеждни. Стават по-търпеливи и практични. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Благоприятно е за ръчен труд, за уединение и самовглъбяване. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора. Уязвими са гърлото, врата, щитовидната жлеза, долната челюст.

Избягвайте да викате и да пиете студени напитки. Луната ще се движи по празен курс от 16:46 часа до 04:46 часа на 09.10, когато ще премине в знак Близнаци. През това време да не се предприемат важни стъпки. 18 лунен ден продължава до 21:01 часа. Всичко случващо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същност, това, което сме отработили в своя живот. Трябва да се видят всички намеци, които Вселената ни отправя, да ги разберем правилно и после да си направим съответните изводи. Като цяло 18 лунен ден трябва да приеме като урок за вас, който трябва да усвоите иначе ще се повтаря всеки лунен месец.

Енергетиката на този ден прави човека пасивен. Нараства опасността от попадане под чуждо влияние, желание да се подражава на другите и да се следват чужди мисли. Този ден може да стане ден на измами и интриги. Хората и без да искат могат да подвеждат другите. Препоръчва се да се погледнем отстрани и обективно да се оценим, да следим за своите лоши постъпки и мисли, да се откажем от тщеславие, егоизъм и илюзии. Противопоказно е препиването, пушенето.

Препоръчва се гладуване, почистване на кожата, сауна, масажи, процедури за подмладяване. Да се обърне внимание на бъбреците. В този лунен ден те са отслабени. С всички диагнози и лечения трябва да се внимава. Препоръчва се по-малко часове да се спи.

loading...