Сатурн раздава правосъдие от петък: Започва нов цикъл

Сатурн прекратява своята ретроградна фаза и става директен от 15:08 ч. в петък, 25 август. Това означава, че планетата на голямото нещастие се връща към своя суров образ...

1475 2

Сатурн прекратява своята ретроградна фаза и става директен от 15:08 ч. в петък, 25 август. Това означава, че планетата на голямото нещастие се връща към своя суров образ и започва да раздава на астрологично равнище правосъдие и за най-малкото прегрешение, пише „Астро Телеграф“.

Сатурн се връща от ретро фазата си от Стрелец в съзвездие Скорпион и ще бъде във водния знак цял месец, чак до 26 октомври. На астрологично равнище Сатурн се смята за бавна и сурова планета, която изключително рядко поощрява хората за добрите им постъпки, но не се скъпи да раздава сурови наказания и за най-малкото провинение.
Астролозите свързват Сатурн с кармата на човека. Планетата на голямото нещастие заставя хората да отговарят за постъпките си – тук и сега. Докато в ретро фазата си Сатурн раздаваше правосъдие за грешките в миналото, то сега, в директния ход, той ги кара да се разплащат за моментните си постъпки. Директният Сатурн все пак предоставя на хората свобода за действие. Но той успява да постави достатъчно препятствия по пътя на всеки. От тях трудно се избягва, но е напълно възможно те да бъдат преодолени. Директният Сатурн не се привързва към миналия жизнен опит, затова той не се съобразява с кармичния дълг.

В директния си път из небето Сатурн дава на човека повече шансове за повишено самочувствие. Жизнените ситуации имат повече светли отблясъци, които дават по-големи възможности за подобряване на финансовото състояние и изкачване в кариерата. На астрално ниво от 25 август започва нов цикъл, който може да бъде използван за стартиране на собствен бизнес, за сключване на успешни и дългосрочни контракти, за прилагането на плановете за бъдещето.

loading...


Коментари

2 comments

  1. Диана Отговор

    Моля Ви, намерете си адекватен астролог, който да пише статиите! Такива китни глупости не Ви правят чест!

  2. Ради Отговор

    Сатурн излезе окончателно от Скорпион още през 2015 г. Консултирайте се с астролог преди да ги публикувате тези статии. Не става така на ишлеме. Освен това статията е много негативно написана. Не са посочени позитивите от въздействието на планетата Сатурн. А те са дисциплина, търпение, постоянство, градеж и т.н.