Седем правила за чистота от Изтока

Понякога може да изглежда, че съветите и правилата на живота на източните хора не са подходящи за хора от други култури. Тези 7 прости правила за чистота от...

1168 0

Понякога може да изглежда, че съветите и правилата на живота на източните хора не са подходящи за хора от други култури. Тези 7 прости правила за чистота от Изтока могат да бъдат много полезни за всички нас.

„Чисти ръце“ – не пипайте нищо излишно. Не пипайте нищо чуждо, защото ако парите не са за вас, а сте ги взели с измама или мошеничество, те предизвикват проблеми и паразити в тялото и в живота ви. Също така не забравяйте да давате част от своите доходи на тези, които се нуждаят от това.

„Чисти уши“ – не слушайте хора, които са уплашени, озлобени, суетни, дребнави – пазете слуха си от ругатни, клюки и празни приказки.

„Чисти очи“ – не замърсявайте зрението си със завист и похот, и не поглеждайте към чуждото, не разваляйте очите си със сцени на насилие и жестокост. Дръжте очите си чисти, като наблюдавате съвършенството на света и великолепието на цветовете му.

loading...