Седмичен хороскоп за периода 23 – 29 октомври

Овен Умело организирате живота Всички звездни обстоятелства, на които обърнах внимание във въведение, имат пряко отношение към нашия ден. Те ще дарят мнозинството с енергия, която ще ги...

1257 0

Овен

Умело организирате живота

Всички звездни обстоятелства, на които обърнах внимание във въведение, имат пряко отношение към нашия ден. Те ще дарят мнозинството с енергия, която ще ги отведе до победи или ще предизвика разместване на пластовете на отношенията. Възможно е да получат ново работно място или да преорганизират работния си процес така, че да ставе по-успешен. Няма да са единици онези, които ще увлекат за изпълнението на собствените идеи чужд потенциал. Причината – умело организирате живота. На 26 октомври се представяте пред партньора в интимната сфера в нова светлина. Надявам се да намерите сили след това да се извините заради предишно провокативно поведение. Потърсете нов подход – предложете, например, съвместно пътуване. Докато сте на път, ще получите информация, която ще ви помогне с лекота да чертаете дългосрочни планове.

Телец

Подписвате важни договори

Звездната комбинация, която съдържа в себе си преплетените енергиите на планетите Венера, Марс, Юпитер и Слънце пряко засяга вашия рожден астрологичен знак, Телец. Намесата на Мерукрий от срещуположния Скорпион многократно увеличава желанието ви да предизвиквате околните, да търсите възможности за ярка личностна изява. Дори ще успеете да да изясните /някои да приключат/ теми и проблеми от и във взаимоотношенията, които доста дълго създаваха там напрежение. Редно е да ви подготвя, че предстои вземане на важни решения, подписване на договори и споразумения. Бъдете отворени за предложенията на околните, но и предпазливи, когато не познавате обстановката. На 26, 27 и на 28 октомври се увеличава опасността от грешки, травми, инциденти. Непременно обърнете внимание на предупреждението, направено във въведението за пряката връзка между поведение–здраве–настроение-успехи.

Близнаци

Пазете се от недоразумения

На 23 октомври планетата Марс се установява във въздушния знак Скорпион и нейното ново задиакално местонахождение има пряка връзка с вашия знак, подвластен на елемента „въздух“. Предоставя ви се възможност да навлезете в дълбоките води на светския живот. Нищо чудно, ако мнозинството от вас установят, че са постигнали там завидна позиция и сега трябва да отстояват своето място. Дори ще им се стори излишно да подбират средствата за целта. На тях бързам да им обърна внимание, че не е излишно да се запознаят с препоръките, поставени във въведението. Работната част от седмица започва с важни събития, които ще ви накарат да забравите за дaлечните планове. Моля, направете конкретни стъпки, които да направят вашите намерения предвидими за околните, за да избегнете най-опасното към момента – появата на недоразумения.

Рак

Интелектуалната ви мощ няма равна

Вие сте в еуфория. Подвижни и кретивни сте във всяко отношение. Можете да свършите работа за трима, стига да пожелаете, а и можете да си помързелувате, ако сте решили, че сте изпреварили другите. Забързаното предвижване на планетите Меркурий, Венера, Марс, Юпитер ще подсили вашата интелектуална мощ. Няма как да не отбележа, че най-важните моменти от периода засягат служебните контакти. Съветвам ви максимално да се отворите към света и да сте готови да възприемат всякакви предложения. Не отказвайтe да си сътрудничитe с хора, към които не изпитватe топли чувства. Важното в случая е да спори работата ви. За да го постигнете, също така ще се нуждаете от добра информационна база и от преориентиране в синхрон с бързите промени в обстановката. Успешните ви дни от периода са 26 и 28 октомври.

Лъв

Помагат ви нови приятели

Пригответе се за интересни събития. Промени внасят нови моменти и дори дават нова посока на делника ви. Не изключвам нови приятелства и познанства ще са окажат в ролята на чудесни помощници в трудни моменти. Кой като вас? Знаете повече, можете повече и имате подкрепата на заобикалящите. Остава да решите за какво да употребите силата си. Предлагам ви да се заемете с с преобразование на делника, с преподреждане на отношенията в личната сфера и да поставите в специална графа лично-интимните отношения. Наясно съм, че подобна пренагласа е е доста изморителна, но какво да се прави – необходимо е да сте готови да пожертвате спокойствието си. При положение, че сте наясно как да управлявате взаимоотношенията си, убедена съм, че никой няма да е против вашите предложения.

Дева

Играйте на лотария

Имам чудесни новини за вас. Предстои ви интересна седмица. Все пак, налага се и вие да направите нещичко. Не трябва да се възгордявате. Това чувство може твърде бързо да ви отреже пътищата към успеха. Започнах с предупреждания и ще продължа със съвет. Днес всичко зависи от вас – от това какви пари ще получите до това как се отнасятe с околните. Как поддържате отношенията, на които държите. Заобикалящите разчитат и очакват да получат внимание. Пуснете в ход своя чар. Eдинствено в отношенията с близките хора не очаквам сътресения. Там вие ще плувате в свои води. Дори нещо повече. В състояние сте да направи нещо за семейния бюджет, ако пуснете тото или играете на лотария. На 26 октомври късметът е кацнал на рамото ви.

loading...