Седмичен хороскоп 12-18 юни: Близнаци стягайте куфарите, динамична седмица за…

Овен – Седмицата ти ще бъде невероятна и изпълнена с приключения. Ще бъдеш много енергична и ще имаш поводи за щастие. В сряда денят ще бъде подходящ за...

790 0

Овен – Седмицата ти ще бъде невероятна и изпълнена с приключения. Ще бъдеш много енергична и ще имаш поводи за щастие. В сряда денят ще бъде подходящ за пътуване. В четвъртък ще получиш подарък от любимия, а в събота и неделя можеш да отскочиш до мола и да си купиш нещо, което ще ти стои перфектно.
Телец – Седмицата за Телец ще бъде динамична. Ще имаш много задачи и много малко време. Опитай се да се съсредоточиш и да дадеш всичко от себе си. Ще бъдеш продуктивна и усилията ти определено ще бъдат оценени. В петък започни деня си с йога. Ще ти даде енергия и ще се почувстваш по-добре. Не прекалявай с кафетата. През уикенда можеш да се възползваш от хубавото време навън.
Близнаци – Периодът е подходящ за пътувания, така че стягай куфарите. Не му мисли много! Ще имаш нужда от заслужена почивка. В понеделник ще получиш предложение за работа. Помисли преди да приемеш. В четвъртък звездите обещават да ти върви като по вода. А уикендът е прекрасен за пътешествия.
Рак – През тази седмица ти върви много в любовен план. Ако не си обвързана сега е точният момент да излезеш някъде и да срещнеш подходящ мъж. Но не ходи в барове и дискотеки, а например на боулинг. За обвързаните периодът е също много подходящ за задълбочаване на връзката ви. Може би ще заживеете заедно или кой знае?
Лъв – Тази седмица те очакват изненади. Ако си обвързана, любимият определено ще те изненада с романтична вечеря или пък с някое пътуване. За необвързаните в сряда звездите предсказват, че можеш да се запознаеш с интересен човек на изкуството. През уикенда те очаква заслужена почивка. Може да се видиш с приятелка или да се опуснеш в сауната.
Дева – Седмицата ще бъде напрегната. Има вероятност да се скараш с колега още в понеделник, помисли дали наистина не си ти виновна. И вкъщи нещата не са идеални. Ако си обвързана, помисли си добре дали даваш всичко от себе си. През уикенда ще имаш достатъчно време да се погрижиш за себе си и да се разкрасиш като една истинска суетна Дева, знаем, че обичаш тези ритуали.
Везни – В понеделник ще имаш шанс да се докажеш и да покажеш на всички, че си добра в това, което правиш. В сряда бъди внимателна и не харчи много пари . Звездите съветват да не харчиш неразумно в този период. В петък излез да разпуснеш с приятели и танцувай на воля. В събота и неделя ще имаш много енергия, така че може да се разходиш сред природата.
Скорпион – Седмицата ще бъде успешна, но динамична. Очакват те изненади. В понеделник може някоя приятелка да ти дойде на гости и да наваксвате с клюките до среднощ. Във вторник и сряда ще имаш доста работа. Вземи си дълъг уикенд и още в четвъртък си направи кратко пътуване до някой летен курорт. А в събота, ако си обвързана ще бъдеш приятно изненадана от любимия.
Стрелец – Седмицата е подходяща за започване на нови връзки, нова работа или нов проект. Ако получиш предложение за работа, не се колебай да приемеш. Със сигурност ще имаш енергия за много неща. В четвъртък ще имаш възможност да се докажеш, а ако имаш презентация или интервю със сигурност ще бъдеш на ниво. През уикенда може да разпуснеш в някой СПА център с приятелка.
Козирог – Внимавай за здравето си тази седмица. Опитай се да живееш здравословно. Седмицата е много подходяща за диети и детокс. А времето вече е подходящо и да спортуваш навън. Ти си състезателна натура и определено както в спорта, така и на работа искаш да бъдеш най-добрата. В четвъртък и петък ще имаш шанс да се докажеш. А в събота можеш да изненадаш любимия с вкусна домашна вечеря.

Водолей – Седмицата ще бъде спокойна. Няма да има никакви изненади, но на теб ти харесва. В понеделник и вторник ще бъдеш в центъра на вниманието и то без усилие. В края на седмицата, ако си обвързана партньора ти ще те изненада приятно. А ако не си, то в събота и неделя може би ще получиш покана за обещаваща среща.
Риби –Седмицата ще бъде динамична и натоварена, но събери сили, защото от теб зависят много неща през този период. Обикновено си спокойна и тиха, но тази седмица общуването е твоята сила. Имаш и много творческа енергия. В четвъртък се опитай да не навлизаш в конфликти. А през уикенда ще имаш много срещи с приятели и ще се забавляваш максимално.

 

loading...