Седмичен хороскоп 22 – 28 януари

Овен Не изкупувайте грехове с подаръци Вие се чувствате свободни и ви е приятно да нямате натоварена програма. На 23 и на 24 януари осъзнавате, че имате какво...

1277 0

Овен

Не изкупувайте грехове с подаръци

Вие се чувствате свободни и ви е приятно да нямате натоварена програма. На 23 и на 24 януари осъзнавате, че имате какво да наваксате в сферата на общуването. Само внимавайте – не изкупвайте „грехове“ с подаръци. Не се позволяват волности по отношение на парите. Сигурно ще ви се прииска и да сте обществено ангажирани. Същевременно пояснямам, че през периода е неподходящо да се правят промени в стари дела и отношения. Опитайте стъпките ви да ви водят напред към дела, от които се въздържахте. Водете обстойни разговори с близките, пробвайте да си отворите душата си. Надявам се, че не сте затворили каналите на разбирателство помежду ви, защото ще ви се наложи да обсъждате важни намерения.

Телец

В епицентъра на събитията

Няма основание да си представяте лека и приятна седмица. Всака част от вашата програма се нуждае от добра организация. Предлагам начин за измъкване от капана на безплодната въртележка: започвайте деня с любимите си занимания. Контактът ви с вибрациите на Слънце/Венера е колкото енергизиращ, толкова и изтощаващ, за да се впускате в сериозни емоционални предизвикателства. За да успявате в намеренията си на 26 и на 27, както и на 28 януари, бъдете преди всичко спокойни и уверени в себе си. Ако не можете да си позволите отпуска, ваканция, не съжалявайте. Планетните вибрации ви поставят в епицентъра на събитията. Редно е да сте там, където тежите. Последните два дни ще ви позволят да обновите не само мислите, но и плановете си за бъдещето.

Близнаци

Без спорове, сменете подхода

Осъзнавате какъв е вашият потенциал. Предстои ви да се докажете. Все пак, малко търпение като междувременно не позволявате да ви отклонят от намисленето. На 22 и на 23 януари имате време да обмислите стратегията си. В разсъжденията си не се ръководете от обичайните жалони. Търсете различното, сменете подхода си. Между 24 и 26 януарири ще участвате във важни срещи, ще правите контакти. Слънце/Венера превръщат общуването в изкуството. А вие се нуждаете именно от подобно разчупване на каноните. Нещо повече, нуждаете се от ясен и безпристрастен съдник, както и корелатив за правилността на намеренията си. Ще го откриете в лицето на близък колега, приятел. След напрежението по Нова година дните са благоприятните и за развлечения. Разпускайте винаги, когато ви остане свободна минута. И пак да напомня: моля, без спорове.

Рак

Говорете или пишете – чакат идеите ви

Отново ви е завладяла мания по разширяване на професионално-служебните правомощия. Властта и правото да определяте, да организирате и се разпореждате вземат своето от вашето спокойствие и вие лесно попадате в капана на „киселите“ настроения. Конфронтирате се дори със себе си. Как да завършите периода с удовлетворение? Въздействието на квадратурата Уран/Плутно и присъствието в Козирог на Венера изискват да се слушате в съвета, докато сте ядосани на нещо или на някого: не пазарувайте, останете си вкъщи. Тази тенденция е най-силна на 25 януари. Последните дни от периода ще ви предоставят възможността да загърбите личните проблеми и да посветите време, сили, а и средства за реализацията на съвместни намерения. Най-добре е да включите в тях повече хора. Срещайте се, гостувайте, говорете или пишете – нека всички чуят идеите ви.

Лъв

Звездите работят за вас

Звездните трансформации работят за вас. Остава да разберете каква е посоката, в която те с радост ще ви подкрепят. Вярно е, че предпочитате да сте силни и да налагате този имидж пред обществото. На прага на новата година, след битките, които водихте, обстоятелствата все по-категорично изискват да сте самостоятелни в действията си, да отстоявате правата си, да вървите към целите си без да слушате съвети. Предлагам ви да си направите план как да се отървете от ненужни вещи, решения или ангажименти. Слънцето и Венера са се отдалечили доста от вашето поле и не ви гледат толкова претенциозно както преди. Но това се оказва недостатъчно при вас. Редно е да се въздържите от споделяне на плановете си до 25 януари, за да не се окаже, че сте съобщили за нещо, от което ще се откажете. На 28 януари подайте ръка за сдобряване, ако е нужно.

Дева

Набелязвате задачи за годината

Поставили сте си високи цели и градите стратегия за постигането им. Моля, отдалечете хоризонта. Началото на годината е подходящият момент за набелязване на желаното. Още повече, че размислите ви за онова, което би могло да дойде през 2018-та, ще разведрят настроението, ще ви накара да намалите темпото в работната сфера. Предлагам ви да си позволите кратък отдих около 27 януари. Доверете се на енергията, идваща от транзитиращото Слънце и Венера, които ви предразполагат към комфорт и душевен уют. Иначе има опасност да се вглеждате излишно критично в думите и поведението на партньора, на близките си. От това няма да произлезе нищо добро. Със сигурност, изнервянето ще навреди и на вас. Тъй като добре се справяте с писмените задачи, ще се изненадате приятно от себе си, ако се стегнете и приключите със задължителната по това време на годината кореспонденция.

Везни

loading...