Седмичен хороскоп 24 февруари до 1 март

Хороскопът за идващата седмица ще ви помогне успешно да посрещнете пролетта. Това ще бъдат последните шест дни на зимата, които за много зодии ще са доста важни. Овен...

1455 0

Хороскопът за идващата седмица ще ви помогне успешно да посрещнете пролетта. Това ще бъдат последните шест дни на зимата, които за много зодии ще са доста важни.

Овен

Хората от този Зодиакален знак ще се сблъскат с важни промени в живота, които ще помогнат да започне нова глава в него. Астролозите съветват да се реагира на всичко спокойно, без нерви, без паника или депресия. Спокойствието ще ви помогне да преживеете трудностите.

Ако в началото на седмицата можете спокойно да се доверите на шестото чувство, тогава от около сряда или четвъртък астролозите препоръчват да не вземате решения въз основа на празни спекулации или на емоции. Разумният Овен може не само да поддържа финансовия и любовния успех, но и да го увеличава през уикенда и в петък.

Телец

За Телеца ще бъде много важно да се възползва от положителните нагласи, за да привлече щастие и късмет . Положителните мисли са най-важното нещо в момента. Те ще помогнат да останете на ниво във всяка от сферите на живота, дори ако има период от трудности.

Необходимо е изключително внимание при шофиране, както и в ролята на пешеходец. В края на седмицата звездите и планетите предпочитат Телец да се грижи за здравето си – да прекарват повече време на чист въздух, да се занимават с леки физически упражнения, да се движат повече, да установят режим на сън и хранене.
Близнаци

Последната седмица на зимата ще донесе на Близнаците голям успех, късмет и добро настроение. Особено положителни дни могат да бъдат 29 февруари и 1 март. Около това време звездите и планетите ще ви дарят пълна хармония.

В началото на седмицата може да има малки неприятности, но те няма да пречат на самореализацията на Близнаците и не бива да осуети важни планове. Астролозите съветват да не се пести енергия, особено когато става въпрос за осъществяване на мечта или приближаване до заветния резултат. Що се отнася до любовта, тогава, както и в работата, в тази област Близнаците ще се нуждаят от максимална отговорност.

Рак

Финансовият сектор за Рака ще бъде най-важен. Можете да привлечете пари и късмет чрез силата на мисълта . За да изчистите ума си, трябва да помислите повече за положителните неща. Ще ви трябват и малко спестявания: препоръчително е да се пазите от скъпи придобивания в понеделник и неделя. Като цяло седмицата ще бъде пълна с важни събития от различни мащаби.

Не трябва също да отлагате важни дейности и задължения за по-късно. Ако не можете да разрешите нещо, можете да се обърнете към роднини, приятели и колеги за помощ, без да изпитвате притеснения.

Лъв

Лъвовете трябва да се отърват от качества, които пречат на успеха . Хората от този знак ще се нуждаят от малко търпение, защото е напълно възможно да не се справи от първия път, за да реши проблемите на работното място и в бизнеса.

В любовта всичко ще бъде гладко. Трябва да отделите повече време на любимия човек. В никакъв случай не трябва да нарушавате даденото обещание. Това може да бъде много разочароващо за вашата сродна душа.

Дева

Звездите и планетите ще засилят чара и привлекателността на Девата. Това ще им помогне да успеят в любовта, да намерят сродна душа. Звездите могат да засилят съществуваща връзка. За да направите това, трябва да се посветите на любимия човек в края на седмицата. Най-важното от 24 февруари до 1 март е да се освободим от негативното.

Също така този период е идеален за придобиване на нови знания. Информацията ще бъде особено добре придобита в понеделник, сряда и четвъртък. Много успешни в края на зимата ще бъдат нови грандиозни проекти, например, началото на ремонт или строителство.

loading...