Седмичен хороскоп 29 май – 4 юни: Вълнения и емоции за Скорпионите, Риби…

Седмичен хороскоп ОВЕН Вие, Овни, в началото на седмицата се очаква да успеете да въведете в ход важни за вас дела и да сте наистина продуктивни, докато отмятате...

651 2

Седмичен хороскоп ОВЕН
Вие, Овни, в началото на седмицата се очаква да успеете да въведете в ход важни за вас дела и да сте наистина продуктивни, докато отмятате задачите си.

След четвъртък голяма част от вас ще имат напредък в любовната сфера. Очаква се да постигнете компромиси и разбирателство с партньора и да изгладите неща, които отдавна тормозят и двете страни. Свободните от вас ще са по-директни в прелъстяването и по всяка вероятност ще достигнат до обект на тяхната страст.

Седмичен хороскоп  ТЕЛЕЦ

Необходимо е високо ниво на концентрация Телците очакват положителна развръзка на проблемите си, но без наличието на активни действия в условията на достатъчно стабилна подкрепа ситуацията едва ли ще е ползотворна за вас. Съдбовните данни за периода категорично подчертават, че късметът ви е силен и ще подкрепи усилията ви. Петък е напрегнат, но ще е успешен. Уикендът е по‐труден и неприятен. Без благоприятният четвъртък, делниците и особено тежката сряда са затрудняващи.

Седмичен хороскоп  БЛИЗНАЦИ
В условия на нестабилност
Голяма част от Близнаците са на път да преодолеят постоянно присъстващата в живота им двойственост. Това може да се постигне единствено чрезволеви усилия, които за момента наистина трябва да приложите, защото започва важен етап за вашата личнаи делова реализация. Петък ще е напрегнат, а в съботамнозина са отпуснати. Неделя е проблематична. С изключение на активния и успешен четвъртък, другите делници са напрегнати и създават трудности.

Седмичен хороскоп  Рак

Ако сте родени под знака Рак, ви очаква една страстна и чувствена седмица, в която любовта, която давате, ще ви се връща двойно. Ще бъдете ангажирани с интимни въпроси и поради тази причина е възможно да сте много разсеяни в работата.

Добре е обаче да сте доста внимателни в периодите, в които ви се налага да сключвате сделки или да боравите с пари, защото има риск да ви измамят или подведат.

Седмичен хороскоп  Лъв

Голяма част от вас, Лъвове, ще се отдадат на нов спорт или диета или ще въведат нещо ново към ежедневния си ритъм на живот.

След сряда ще успеете да изкарате ползотворно време с партньора.
Не са изключени също така семейни ангажименти или работа покрай дома.

Седмичен хороскоп  Дева

Вие, Деви, не е изключено да се впуснете в опасни флиртове и закачки с близък до вас човек. Бъдете изключително внимателни какви обещания давате на другия, за да не изпаднете в трудна ситуация и да затрудните бъдещата си комуникация.

След сряда ще сте наистина прагматични и с отличен бизнес нюх. Много е вероятно да стартирате нови проекти или да се включите в дейност, която да се окаже изключително успешна и доходоносна в последствие. По всяка вероятност ще кипите от енергия и ще знаете точно къде и как да я влагате, за да вървите напред.

Седмичен хороскоп  Везни

На вас, Везни, началото на седмицата не е изключено да предложи занимания с имотни или наследствени въпроси, както и пречки или разправии с роднини. Ако сте достатъчно дипломатични, конфликтите бързо ще се разсейват и ще стигате до решение, което да задоволи всички потърпевши.

След сряда ще сте на любовна вълна и ще флиртувате активно. В доста от случаите успешно ще завъртате главата на хората, с които сте в контакт.

Седмичен хороскоп  Скорпион

Вълнения и емоции
Представителите на зодията са подчинени на мощно емоционално въздействие и ще бъдат доста напрегнати през периода. Тук въпросът опира най‐често до любовните взаимоотношения, а в тази област ситуацията може да се променя твърде динамично и задължително е непредсказуема във висока степен. Петък ще е спокоен и уравновесен, а уикендът и понеделник ще са доста нервни и напрегнати за повечето от вас. В следващите делници бъдете по‐енергични и напористи.

loading...