Седмичен хороскоп

Овен През идната седмица е добре да преодолеете склонността си да искате всичко от живота, както и да действате едновременно в много направления – така само прахосвате енергията...

563 0

Овен
През идната седмица е добре да преодолеете склонността си да искате всичко от живота, както и да действате едновременно в много направления – така само прахосвате енергията си.

Ако желаете да постигнете нещо трайно, поставяйте си конкретни цели и се концентрирайте върху тях. Някои неясноти в работата ще се изяснят.
Телец

Седмицата ще е особено успешна в професионално отношение. Може пред вас да се открие възможност за развитие или просто събитията да се стекат във ваша полза. Периодът е чудесен да започнете нов проект. Каквито и амбиции да имата, най-важното условие да ги реализирате е да работите в екип.

Близнаци
През дадения период ще сте сред късметлиите – ще се радвате на откриващи се нови възможности, може да се впуснете в приключение или да предприемете интересно пътуване. За повечето от вас всичко това ще се случва лесно и безпроблемно. Дните са чудесни за придобиване на нов опит и образование

Рак

Най-накрая ще изпитате облекчение, защото ще реализирате проблеми, които в последно време не са ви давали мира. В душата ви вече няма да цари смут, ще гледате реалистично на нещата и вероятно ще придобиете по-голяма яснота за това, което предстои. Необходима е повече вяра в себе си и съдбата.

Лъв
Астрологичните влияния са позитивни за бизнеса и за професионалното ви развитие. За да се възползвате от тези въздействия, съсредоточете се върху определена цел и вложете цялата си енергия в нейното осъществяване. Шансовите ви за кариерно развитие в момента са добри, така че не си губете времето и действайте.

loading...


Коментари