Седмичен хороскоп 8 – 14 януари

Овен Ако сте родени под знака на Овен тази седмица ще бъде напрегната за вас, но с желание бързо да постигнете споразумение или разрешение на проблема. Всякакви прояви...

887 0

Овен

Ако сте родени под знака на Овен тази седмица ще бъде напрегната за вас, но с желание бързо да постигнете споразумение или разрешение на проблема. Всякакви прояви на хитрост или злонамереност тази седмица ще бъдат нежелателни поради неприятните последствия.
В работата ви ще възникне развитие или ще имате успешен завършек на дейност, споразумение или проект започнат най-вероятно през 2017. Ще имате възможност да започнете реализацията на забавен или прекъснат преди време проект, ангажимент. Като цяло седмицата носи благоприятни професионални възможности, свързани по някакъв начин с миналото ви.
През тази седмица могат да възникнат неочаквани разходи или финансови проблеми с момче или с млад мъж. Младите мъже Овен могат да имат различни неприятни моменти свързани с пари.
Любовният живот на представителите на зодиакалния знак Овен тази седмица ще е свързан с определени очаквания или реализация на предишни планове, обещания свързани най-вероятно със срещи.
Възможни са разговори или събития свързани с бременност, с раждане на дете и др.
Тази седмица ще имате причини за размисъл относно различни любовни преживявания, които имате напоследък.
През тази седмица повод за събиране или гостуване ще бъдат ваши приятели.
Поводът може да бъде приятен, но може да има връзка и със здравословните проблеми на човек от приятелския ви кръг.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец тази седмица ще обмисляте различни събития или възможности свързани с пътуване (предимно на далечно разстояние) или с пари, които ще имат връзка с хора от друго населено място.
Тази седмица ще е благоприятна за пътувания и за контакти с хора от близо и далеч.
В професионален план седмицата вещае успешно развитие на онлайн бизнес, бизнес от дома или семеен бизнес.
Някои от вас може да обсъждат тази седмица такава идея или да са в начален стадий на нейното развитие.
През седмицата повод за радост ще бъдат както ваши лични успехи в работата, така и успехи на човек от дома ви (включително успехи свързани с образование).
Финансово обаче ситуацията при вас ще е по-деликатна или с необходимост от предоляване на различни спънки, затруднения, работа с трудни по характер хора и др.
Ако работата ви е свързана с пари бъдете максимално съсредоточени в професионалните си задължения.
В любовта тази седмица вещае различни изненади. Може да срещнете или да имате някакъв контакт с ваша стара романтична връзка или да създадете ново познанство, по необичаен начин.
Непредсказуеми ще бъдат любовните отношения с представители на знака Козирог, Телец или Дева.
Тази седмица ще ви ангажира с различни събития или задължение свързани с мъж от кръга ви роднини.
Може да имате конкретен повод за събиране свързано с мъж, да получите новина свързана с раждането на момче или да преживеете друго важно събитие от семеен характер свързано с мъж.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица преди всичко бъдете внимателни в отношенията си с жени и най-вече с жени над средна възраст. В отношенията ви с тях могат да възникнат различни недоразумения, прояви на неискреност или лицемерие, да бъдете обект на някаква интрига или манипулация. Бъдете внимателни и във финансови отношения свързани с жени.
В професионален план тази седмица може да очаквате по-добри доходи или печалби ако сте търговци или имате дейност свързана с продажби. Сега може да очаквате заплащане за свършена работа или пари от различни източници, които да имат връзка с вашата работа, образование или бизнес.
За някои от вас седмицата вещае ново финансово споразумение, нова заплата и др.
През седмицата може да възникне напрежение или стрес в отношенията ви с човек или компания от друго населено място, като в онсовата на тези събития ще бъдат пари или някакви финансови отношения.
Ако пътувате тази седмица бъдете сигурни, че имате достатъчно средства да покриете разходите си при всякакви ситуации.
В любовта тази седмица ще сте повече практични, отколкото емоционални.
Причината за това може да бъде очаквано дете или родено вече такова. Парите поради една или друга причина също ще бъдат важна тема в разговорите ви с любимия човек.
Сега ще сте склонни да планирате и действате реални неща за връзката ви, а не да живеете в някаква емоционално-романтична еуфория.
През тази седмица ще имате приятни преживявания в дома и в семейството си. Повод за това може да бъде една нова придобивка, награда или друго приятно събитие от материален характер.
За някои от вас седмицата вещае събиране в дома свързано с личен празник.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак тази седмица ще имате по-голямо напрежение в отношенията си с жени, особено с тези, които са родени под знака на Телец, Дева или Козирог.
Вероятно подобни събития ще са свързани с ваши минали преживявания или неразрешение проблеми, сложни отношения и др.
Тази седмица няма да бъде от най-благоприятните за изпълнение на професионалните ви задължения.
Игнорирани досега проблеми или неприятни отношения с колеги или ръководители сега ще излязат отново на преден план.
Възможно е да бъдете във въвлечени в противоборство, в някаква интрига или да бъдете набедени за неуместни коментари свързани с работата ви.
Бъдете предпазливи в професионалните си отношения с хора Рак, Скорпион или Риби.
Седмицата ще изненада мнозина от вас с различни новини или събития свързани с пари. Може да получите пари от неочаквано място или неочаквана сума пари.
Може да направите неочаквана покупка на изгодна цена или да продадете нещо с по-голяма печалба. Във финансовите си отношения разчитайте на съветите или помощта на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
Любовният ви живот ще е напрегнат, вероятно поради различни мнения и виждания с партньора ви за бъдещето като двойка, като брачно съжителство и др. Може да имате грижи със здравословните проблеми на роднина от страна на партньора ви. Може той/тя да имат сериозни проблеми в личен (професионален) план, които да създадат напрежение във връзката ви.
Тази седмица ще ви зарадва новина, покана или събитие свързано с мъж от семейството ви, най-вероятно над 35 годишна възраст.
Мъжете Рак ще получат покана за семейно събиране или ще се зарадват на успеха на свой родственик.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв тази седмица ще имате повод за събиране или приятно преживяване свързано с мъж най-вероятно от семейството ви. Поводът може да бъде свързан с крупна материална придобивка, награда и др.
Мъжете Лъв ще имат причина да зарадват близките си с една специална вечеря навън.
В работата си може да изживеете временно притеснение свързано с едно по-голямо натоварване, спешен ангажимент или друга стресова ситуация.
През тази седмица обаче ще ви зарадва новина свързана с бъдещето ви професионално развитие.
В работата си ще срещнете подкрепа и съдействие от страна на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.
Финансово седмицата ще е благоприятна за почти всички от вас, с възможности за получаване на пари, за повишение на доходите, за намиране на по-добре платена работа или позиция и др.
Очаквайте възникването на различни благоприятни за вас възможности (въпреки, че има риск да ги приемете несериозно или да ги недооцените).
В любовта ви обаче нещата ще са по-сложни, особено в тези отношения, където имате общ професионален ангажимент или бизнес. Парите по някакъв начин могат да създадат много неприятно напрежение, включително да са повод за охлаждане на отношенията ви или раздяла.
През тази седмица ще се преживят различни събития в семейството и в кръга ви роднини свързани с момче. Възможно е то да бъде родено под знака на Телец, Дева или Козирог (но не е задължително).
Възможно е появата на нов човек в кръга ви от родственици (предимно от мъжки пол).

Дева
Ако сте родени под знака на Дева тази седмица различни конфликти или напрежение в отношенията ви с някои хора ще ви накарат да се замислите дали вие грешите в нещо или хората не успяват да ви разберат правилно.
Сега мнозина от вас ще вземат важни решения или ще направят първи стъпки към промяна.
В професионален план седмицата ще ви поднесе различни противоположни преживявания.
Ще преминете през моменти на силен стрес или напрежение. Ще изживеете някаква уплаха, страх или сериозен конфликт.
Сега ще възникнат уникални за вас шансове за развитие или постигане на определени резултати именно в кариера, образование или бизнес.
Финансово седмицата ще е по-спокойна. Ще се проведат важни разговори в семейството свързани с пари или ще се предприемат конкретни действия свързани със семейните ви финанси. През седмицата ще постъпят пари в семейния в бюджет от заплата или друг източник.
Тази седмица ще е интересна откъм преживявания или развитие на флирт, интимна връзка на работното ви място.
Възможно е тя да престане на бъде тайна поради някаква причина и това да ви накара да вземете важно решение.
Интересно развитие през седмицата ще имат любовни отношения с много по-голям или по-малък по-възраст партньор.
През седмицата ще възникне временно напрежение или ще имате по-сериозни ангажименти с роднини, които живеят в друго населено място.
Избягвайте прояви на хитрост или манипулация и ако някой действа по този начин спрямо вас, кажете му, че вие няма да толерирате подобно отношение.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица мнозина от вас ще обмислят различни планове свързани с предстоящо пътуване, най-вероятно по семейни причини, срещи с роднини ии др. Сега ще преживеете различни интересни събития свързани с хора и събития от близо и далеч.
В работата си ще имате интересни контакти или ангажименти предимно с мъже или с по-млади от вас хора. Ще разговаряте с приятели относно различни възможности за допълнителна работа, бизнес и др.
Сега мнозина ще търсят нови източници на допълнителни доходи.
Основните ви доходи през тази седмица ще са от работа, от приключен вече ангажимент или от институция. Тук едва ли могат да се очакват някакви изненади, но е възможно да има отлагане поради проблеми с документи.
През седмицата не е изключено преместване от една позиция на друга с цел по-добро заплащане.
Любовните ви отношения през тази седмица в голяма степен ще зависят от финансовата ви стабилност.
Ще получите подкрепа от страна на партньора си, ако сте в процес на някаква трансформация, свързана с очакване за по-добри доходи. Като цяло любовта ви ще е прагматична и реалистична през тази седмица, без някакви специални преживявания или изненади.
В семейните ви отношения ще има доста напрежение, лесно ще възникват конфликти, които ще ви нараняват емоционално. Непредсказуеми ще са отношенията ви с роднини родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

loading...