Седмичен хороскоп: Късмет за Близнаците, Лъвове проявете активност

Седмичен хороскоп ОВЕН Динамичен етап Родените в зодията са изправени пред етап, който ще внесе промени в живота им, независимо кой на каква възраст е. Навлизате в добър...

1807 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Динамичен етап

Родените в зодията са изправени пред етап, който ще внесе промени в живота им, независимо кой на каква възраст е. Навлизате в добър период от гледна точка на материални и финансови придобивки, но нервността при повечето от вас ще е силно завишена и ако не се владеете ще последват проблеми. Благоприятният петък е следван от активна събота и успешна неделя. Понеделник, вторник и сряда са характерни с разногласия. Четвъртък е положителен.
Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Ярко сполучлив етап

За представителите на Телец започва много добър етап, който гарантира чудесно развитие и значителна стабилизация в служебен план и в деловите среди. Етапът ще е силно печеливш, но носи и изразителна нервност. Много важно е да владеете негативните емоции в максимална степен, за да не се получи обратното – те да ви владеят. Неприятните дни през периода са вторник и сряда. Другите ще ви радват със сполука и чудесни резултати.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Добър късмет, но нервна седмица

Късметът на Близнаците в никакъв случай не може да се определи като по-слаб от този на Телците, а подкрепата, която хората от близкото ви обкръжение ще засвидетелстват към вас в обществото ще утвърди значимостта ви. Нервността ви ще е значителна! Владейте се качествено и не прибързвайте при реализиране на целите. Петък ще е успешен, а уикендът и понеделник ще са неприятни. Вторник и сряда напрегнати, а четвъртък е начало за промени.

Седмичен хороскоп РАК

Стабилизирайте се и се владейте

Седемдневният период ви предоставя добри условия за делова реализация и за осъществяване на другите ви всекидневни цели, но ще е доста нервен за преобладаващата част от Раците. Това на практика ще ви доведе до изразителна нестабилност. Редно е да сте по-сдържани и да контролирате поведението си в обществото. В петък действате сполучливо. Следващите четири дни ви носят проблеми. Сряда и четвъртък ще бъдат по-добри за намеренията ви.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Проявете активност

Предстоящото седемдневие предупреждава представителите на Лъв да не се отпускат при осъществяване на целите си, защото сами ще предизвикат появата на проблемите, които ще отстранят на по-късен етап с доста усилия. Не прибързвайте при осъществяването на деловите си задачи, за да се предпазите от грешки или пропуски. Спокоен и успешен петък, нервна събота и неприятна неделя. Понеделник ви носи проблеми, а следващите дни са успешни.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Изразителна активност

И сега, в началото на настоящата календарна година Девите отново са добре организирани за деловата си реализация, а подобна готовност гарантира, че успехите им ще са постоянни. Късметът ви за успешна професионална изява и за удовлетворителна финансова реализация не подлежи на съмнение, а бизнесмените от знака ще завоюват забележителен успех. Два са проблемните дни през периода. Това са събота и четвъртък. Останалите са достатъчно плодотворни.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

loading...