Седмичен хороскоп (от 02.07. до 08.07.)

Овен Вие, Овни, в началото на седмицата ще сте на романтична вълна. Ще успеете да поглезите любимия и да го накарате да се почувства специален и обичан. След...

528 0

Овен

Вие, Овни, в началото на седмицата ще сте на романтична вълна. Ще успеете да поглезите любимия и да го накарате да се почувства специален и обичан. След четвъртък ще сте по-силно насочени към професионалните си цели. По всяка вероятност ще имате възможност в социалната си среда да се натъкнете на хора, които биха могли да ви бъдат полезни да осъществите своя отдавнашна цел или мечта и които в последствие да ходатайстват за вас и да ви пазят гърба.

Телец

Вие, Телци, ще преминавате през различни книги, сайтове, курсове и други източници на информация през седмицата. При всички случаи ще се заливате с информация и ще имате желание да се усъвършенствате. Внимавайте в стремежа си да блеснете и да се развивате, да не пренебрегнете половинката си или близките ви хора.

Близнаци

При вас, Близнаци, са възможни разправии с колеги или с хора от близкото ви обкръжение. Много е вероятно да имате чувството, че не сте подобаващо оценени и да се потискате излишно. Бъдете внимателни на кого какво казвате, за да не бъдете погрешно разтълкувани в последствие. Добре биха ви се отразили кратки пътувания, разходки в планината, както и отдаване на любимо хоби или спорт.

Рак

На вас, Раци, финансовите въпроси ще ви се отдават перфектно в началото на седмицата. Не е изключено да работите по важен бизнес проект и да напредвате в желана от вас посока. Постарайте се да не хабите усилията си на вятъра и да не се претоварвате и напрягате. С правилното темпо ще постигате максимален резултат. След четвъртък ще успеете да отделите време на любимия човек и да се отпуснете в компанията му.

Лъв

В началото на седмицата акцентът при вас, Лъвове, се пада върху партньорството. Ще сте силно романтични и ще търсите близостта на човека до вас. Възможно е да получите интересен подарък или предложение от него. Свободните от вас ще бъдат ухажвани от желан човек. В службата е вероятно да осъществите значителен пробив за нещата, които най-силно ви вълнуват.

Дева

При вас, Деви, седмицата е подходяща за почивка и разпускане, творчески занимания и пътувания. Ако имате много работа през деня, се старайте през вечерите да можете да си доставяте удоволствие и да разпускате напрежението, за то да не се натрупва. Много е вероятно да сте силно привлечени от човек, който е недостъпен и да кроите планове, как да се доберете до него. При всички случаи е важно да действате с финес и деликатно, за да не бъдете отблъснати.

loading...


Коментари