Седмичен хороскоп (от 04.06. до 10.06.)

Овен  Ако сте родени под знака Овен, значи може да очаквате голям подем и развитие през седмицата. Полагате ли достатъчно старание, нещата ще ви се случват, при това...

1312 0

Овен 

Ако сте родени под знака Овен, значи може да очаквате голям подем и развитие през седмицата. Полагате ли достатъчно старание, нещата ще ви се случват, при това на здрава и стабилна основа. Някои от вас ще задълбочат или демострират връзка, други ще изпъкнат на професионалното поприще, а трети ще направят впечатление с талантите и уменията си.

Телец

При вас, Телци, може да се очакват интересни предложения, пълни с големи обещания, както в личен, така и в професионален план. При всички случаи е добре да сте предпазливи и да не се хвърляте през глава, без да проучите всички алтернативи, защото може да ви заблудят. За това е добре да оставите важните решения за след петък. Препоръчва ви се да се захванете със спорт или друго занимание, с което да разпускате напрежението и натрупващото се безпокойство.

Близнаци

Вие, Близнаци, не е изключено да се захванете с някоя трудно достижима цел, в чието постигане искрено вярвате, но хората около вас се съмняват. Най-добре е да не хабите усилията си в спорове, обяснения и разяснения, ами да се фокусирате върху целта. Тя да се окаже наистина добра и да ви донесе необходимите дивиденти в последствие. Седмицата е наистина добра да размисъл и планиране. След четвъртък ще успеете да изкарате ползотворно време със семейството или близък до сърцето ви човек.

Рак

При вас, Раци, няма да липсват любовни закачки и заигравки със заобикалящите. Внимавайте да не започнете неща, които не можете да довършите и се концертирайте само там, където наистина си заслужава, както в личен, така и в професионален план. На някои от вас може да се наложи да усвояват знания във връзка с нова дейност или да си имат работа с чужденци или чуждестранни култури и привички.

Лъв

Вие, Лъвове, до средата на седмицата по всяка вероятност ще сте ангажирани най-вече финансови дела, покрай семейството или партньора. Не е изключено да ви се наложи да разпределяте чужди ресурси или общи пари, да теглите кредити или да се занимавате с наследствени въпроси. След четвъртък ще имате шанс доста да разширите мирогледа си и да срещнете интересни хора. Не е изключено да ви се наложи да попивате нови знания и да се доказвате с тях както в службата, така и сред най-близките.

Дева

За вас, Деви, седмицата едва ли ще бъде особено продуктивна. Поради някаква причина няма да сте особено концентрирани и съсредоточени. Добре е да избягвате да поемате отговорност или да взимате важни решения, защото има риск от грешна преценка или прибързване. Не е изключено да си имате разправии или неразбирателства с партньора. Добре е да оставите важните разговори за края на седмицата, когато ще имате шанс за по-успешното им разрешаване.

loading...