Седмичен хороскоп (от 05.11. до 11.11.)

Овен Вие, Овни, в началото на седмицата ще успеете да направите силно впечатление на важен за вас човек и ще получите отдавна чакана покана или признание от него....

290 0

Овен

Вие, Овни, в началото на седмицата ще успеете да направите силно впечатление на важен за вас човек и ще получите отдавна чакана покана или признание от него.

След четвъртък е възможно да се занимаете с имотни или наследствени въпроси или да се срещнете с отдавна забравени роднини.
Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Телец

Голяма част от вас, Телци, ще са изключително общителни в началото на седмицата. Възможно е да срещнете интересни хора, с които да флиртувате, да разговаряте на важни за вас теми и да се позабавлявате.
След четвъртък ще прекарате доста време с близките си и в домашна атмосфера. Някои от вас ще се ангажират с ремонтни или строителни дейности, други ще закупят стоки за дома си.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще сте работливи и професионално ангажирани в началото на седмицата. Много е вероятно да стартирате успешни проекти, да сключите важни договори или сделки.
След четвъртък ще участвате в различни социални събития.
Не е изключено да се погрижите за тялото и външния си вид, практикувайки любимо хоби или спорт или подлагайки се на различни разкрасителни процедури или манипулации.

Рак

Вие, Раци, в началото на седмицата е възможно да обогатявате опита си отмятайки неотложни задачи и общувайки с важни за израстването ви хора. Ще сте ангажирани да градите добър имидж и авторитет.
След четвъртък е вероятно да получите интересни професионални предложения.
Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.

Лъв

Вие, Лъвове, не е изключено да предприемете кратки пътувания в началото на седмицата. Възможни са трудности със средствата ви за комуникация и транспорт.
След четвъртък ще успеете да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите.
Някои от вас ще общуват с чужденци, ще се занимават с правни или с философски въпроси.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата не е изключено да предизвикате конфликт с партньора или с близък до сърцето ви човек. Добре е да не сте прекалено нападателни и изискващи, както и да се стараете да изслушвате и разбирате другия.
След четвъртък голяма част от вас ще успеят да отделят време на семейството и близките си хора. Много е вероятно да обновите интериора в дома си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

loading...