Седмичен хороскоп (от 07.01. до 13.01.)

Овен В началото на седмицата вие, Овни, ще имате нужда от близост, разбиране и отдаденост. Не е изключено да ви се наложи да учите нови неща във връзка...

327 0

Овен

В началото на седмицата вие, Овни, ще имате нужда от близост, разбиране и отдаденост. Не е изключено да ви се наложи да учите нови неща във връзка с професионалната ви реализация. След четвъртък са вероятни сблъсъци с авторитети или с хора с власт, които е важно да преодолявате с финес.

Телец

Вие, Телци, ще сте много общителни и харизматични през седмицата. Хората ще ви харесват и ще търсят вниманието ви. Не е изключено някои от вас да заформят флирт с колега, който в бъдеще да прерасне във връзка и по-сериозни отношения. След четвъртък ще имате значителни финансови постъпления, които ще изхарчите за нещо, на което отдавна сте хвърлили око.

Близнаци

В началото на седмицата е възможно вие, Близнаци, да срещнете хора, които по един или друг начин да разширят мирогледа ви и да са ви приятна компания. След четвъртък ще се занимавате със семейни или наследствени въпроси и не е изключено доста да се напрегнете, докато се опитвате да угодите на всички потърпевши в ситуацията. Добре биха ви се отразили спа или разкрасителни процедури, както и разходки в планината.

Рак

Вие, Раци, ще сте много романтични през седмицата. Много е вероятно да успеете да изгладите отдавна тормозещи ви конфликти с половинката и да задълбочите отношенията си с нея. В професионален план са възможни леки турболенции и пречки, които ще ви се наложи да преодолявате. Много е вероятно да сключите задкулисни договорки или да кроите важни бъдещи планове.

Лъв

При вас, Лъвове, не е изключено седмицата да донесе финансови колебания и размисли за пари. Някои от вас ще направят голяма инвестиция и ще стартират важен проект, от който биха искали да имат голяма печалба впоследствие, докато други ще се отдадат на покупки и удоволствия. След четвъртък ще получите важни доставки, съобщения или обаждания и е важно да внимавате с документите, които подавате или подписвате, както и с преговорите, които водите.

Дева

В началото на седмицата вие, Деви, няма да се чувствате особено комфортно и ще сте леко объркани. Няма да ви се занимава, нито със социални дейности, нито с решаването на ежедневни дела. Добре е да си отделят време за почивка и уединение и да избягвате излишния стрес. След четвъртък ще станете по-общителни. Много е вероятно да ви хрумнат добри идеи, които ще се втурнете да реализирате и за които бързо ще съберете съмишленици.

loading...