Седмичен хороскоп (от 08.04. до 14.04.)

Овен В началото на седмицата са възможни внезапни срещи и неочаквани разговори или съобщения с интересни за вас хора. Ще сте общителни и лесно ще намирате общ език...

680 0

Овен

В началото на седмицата са възможни внезапни срещи и неочаквани разговори или съобщения с интересни за вас хора. Ще сте общителни и лесно ще намирате общ език със заобикалящите. След четвъртък не е изключено да предприемете пътувания, които силно ще ви развълнуват и разнообразят. Добре биха ви се отразили спортни занимания или разходки в планината.

Телец

Вие, Телци, в началото на седмицата ще направите значителен пробив с професионалните си начинания. По всяка вероятност ще успеете да намерите решение за наболял проблем, да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания. След сряда е възможно да имате семейни ангажименти или работа покрай дома. Много е вероятно ваш роднина да се нуждае от вашата помощ и подкрепа и е важно да се постараете да му помогнете, без да натяквате тази помощ в по следствие.

Близнаци

Възможно е в началото на седмицата да си оставите време за себе си и да се погрижите за гардероба и външния си вид. Не е изключено да решите да промените косата или визията си или пък да си купите нова, правеща впечатление придобивка. Добре е да внимавате да не се изхвърляте, за да не съкратите драстично бюджета си. След сряда ще бъдете оценени за възможностите и компетенцията си. Много е вероятно да изпъкнете сред останалите и да получите интересни предложения, както в личен, така и в професионален план.

Рак

В началото на седмицата ще сте на любовна вълна. Заетите от вас ще стигнат до нови откровения с партньора, докато свободните ще срещнат човек, който силно да ги развълнува и впечатли. След четвъртък са вероятни спорове с колеги, от които по всяка вероятност ще излезете морални победители, но които доста ще ви напрегнат и натоварят. Поради тази причина е добре да се постараете да не обръщате внимание на неразбирателствата и да се фокусирате върху своите задачи.

Лъв

Не е изключено в началото на седмицата да имате спорове с любим човек. Старайте се да не правите от мухата слон и да не прекалявате с нападките към него, за по-бързо да премине напрежението. След сряда ще имате шанса да постигнете значителен напредък в кариерата. По всяка вероятност ще предприемете нови, значителни стъпки по стълбицата на успеха и просперитета. Внимавайте с резките движения и се пазете от инциденти.

Дева

Независимо как решите да влагате енергията и старанието си в началото на седмицата, ще имате успех и ще сте доволни от резултатите. В любовта нещата ще ви се случват с лекота и обектът на вашата страст ще ви разбира и без думи. Лесно ще се настройва на вашите вълни, а в професията ще полагате основите на нещо значимо. След сряда е много вероятно да сте ангажирани с членове на вашето семейство или с разпределяне на общо имущество, доходи или наследства.

loading...