Седмичен хороскоп (от 08.07. до 14.07.)

Високи температури, безброй емоции и прекрасни пътувания – какви изненади са ни подготвили звездите през тази седмица? Овен В началото на седмицата ще сте силно ангажирани с интимни...

687 0

Високи температури, безброй емоции и прекрасни пътувания – какви изненади са ни подготвили звездите през тази седмица?

Овен

В началото на седмицата ще сте силно ангажирани с интимни въпроси. Не е изключено да изкарате ползотворно време в компанията на половинката и децата си. След четвъртък ще потънете в работа и по всяка вероятност ще имате успех с финансовите дела, инвестициите и сделките.

Телец

Голяма част от вас, Телци, в началото на седмицата е много вероятно да решат да афишират връзка или да демонстрират привързаността и интереса си към скорошен интимен партньор. Възможно е също така да въведете нова диета или спорт в режима си. След четвъртък ще намерите своя начин да блеснете сред заобикалящите със знанията, талантите и уменията си.

Близнаци

В началото на седмицата не са изключени семейни ангажименти или изкарване на интензивно време с роднини в домашна атмосфера. Възможно е да направите ремонт на жилището си или да си закупите нови мебели или аксесоари за дома. След четвъртък е възможно да се впуснете в забавления с приятели, флиртове и любовни закачки или занимания с любимо хоби или спорт. Ще сте позитивни и ще се наслаждавате на живота.

Рак

На вас, Раци, началото на седмицата не е изключено да предложи известни трудности и пречки, които с упоритост и дипломатичност ще преодолявате. Ако сте достатъчно старателни и последователни, накрая ще сте доволни от резултата. След четвъртък ще сте на любовна вълна и ще флиртувате активно. Внимавайте да не започнете отношения, с човек, с когото имате професионални ангажименти, защото има риск да не са много трайни и да ви развалят служебната атмосфера в последствие.

Лъв

Седмицата ще ви донесе финансови успехи. Ще сключите печеливши сделки и ще успеете да се почувствате пълноценни и удовлетворени от себе си. След четвъртък е важно да сте внимателни със средствата си за комуникация и транспорт. Голяма част от вас ще успеят да пътуват, флиртуват или спортуват. При всички случаи ще сте авантюристични и пълни с енергия.

Дева

Ще сте философски настроени и силно одухотворени през седмицата. Ще сте много състрадателни към другите и ще имате желание да им помагате в трудностите. Бъдете внимателни да не злоупотребят с добрината ви и не се изхвърляйте в помощта, която предлагате. Някои от вас ще се ангажират с творчески проекти или с различни социални дейности, които може да се окажат много полезни за развитието ви.

loading...