Седмичен хороскоп (от 13.01. до 19.01.)

Зимата е в разгара си и нямаме търпение да се впуснем в различни приключения. А каква ще бъде седмицата за всеки от нас? Овен В началото на седмицата...

704 0

Зимата е в разгара си и нямаме търпение да се впуснем в различни приключения. А каква ще бъде седмицата за всеки от нас?

Овен

В началото на седмицата е възможно да отворите нова страница във вашия живот и да успеете да откриете нови хоризонти, както в личен, така и в професионален план. След четвъртък ще успеете да срещнете хора, които ще са ви полезни за бъдещата реализация, професионално или личностно развитие. Ще се представите в най-добрата си светлина, но за целта е важно да внимавате с прибързаните и недомислени изказвания.
Възможно е да промените визията или представянето си пред хората.

Телец

Ще имате нови и интересни преживявания през седмицата. В личен план е възможно да афиширате връзка, да затвърдите отношения с любим човек или да получите интересни покани и предложения. След четвъртък се очаква да имате голям пробив в кариерата и да постигнете значителни професионални успехи. Нещата ще ви се случват от само себе си и с не много усилия.

Близнаци

На вас, Близнаци, седмицата ще предложи интересни флиртове и забавления. Ще прекарате по-голямата част от свободното си време с най-близките ви хора.
След четвъртък може да получите изненадващи обаждания, съобщения или доставки. Добре е да сте внимателни със средствата за предвижване и комуникация, както и при подаването или получаването на документи.

Рак

Началото на седмицата ще бъде пълно с емоции и интензивни преживявания. Ще сте черногледи и ще виждате нещата негативно. Не е изключено да си правите прибързани заключения за хората, с които сте в контакт и за това е важно да се постараете да не действате или говорите прибързано. Не са изключени работа с чужди пари и инвестиции, както и ангажименти покрай наследства, кредити или заеми.  След четвъртък голяма част от вас ще си имат работа с чужденци, с правни или философски въпроси. Възможно е да попътувате и да разширите мирогледа си.

Лъв

В началото на седмицата ще сте ангажирани предимно с партньорствата си. Възможно е да изяснявате отношения с любимия и да сте свръх емоционални във връзка с тези разговори. Ако съумеете да запазите самообладание, може да стигнете до важни компромиси и да постигнете разбирателство. След четвъртък ще обогатите гардероба си и ще промените визията си, подлагайки се на различни козметични процедури или манипулации.

Дева

Седмицата ще бъде изключително интензивна за вас, Деви. Ще хвърчите по задачи и ще се ангажирате с повече неща, отколкото ви се иска. В някои случаи е възможно да не довършвате започнатото или да го претупвате, което не е изключено да ядоса заобикалящите ви хора. След четвъртък ще поглезите близък до вас човек и ще изкарате ползотворно време с него в приятна атмосфера.

loading...