Седмичен хороскоп (от 13.05. до 19.05.)

Месец май минава неусетно. Каква ще бъдете тази седмица за представителите на всички зодиакални знаци? Ето какво ни очаква: Овен Седмицата едва ли ще бъде особено продуктивна. Поради...

555 0

Месец май минава неусетно. Каква ще бъдете тази седмица за представителите на всички зодиакални знаци? Ето какво ни очаква:

Овен

Седмицата едва ли ще бъде особено продуктивна. Поради някаква причина няма да сте особено концентрирани и съсредоточени. Добре е да избягвате да поемате отговорност или да взимате важни решения, защото има риск от грешна преценка или прибързване. След четвъртък не е изключено да си имате разправии или неразбирателства с партньора. Добре е да оставите важните разговори за следващата седмицата, когато ще имате шанс за по-успешното им разрешаване.

Телец

Ще сте леко несигурни в работната си среда. При някои от вас не е изключено да има промяна сред колегите или ръководния състав, при други объркване и неяснота в работния процес. Каквото и да ви тревожи, е важно да съумеете да запазите обективност и старание, за да свикнете максимално бързо с новите обстоятелства и да сте успешни въпреки тях. Не са изключени леки здравословни неразположения, като вируси или настинки, които ще са отзвук от вашето неспокойство и нетърпение, нещата да стават по вашия начин.

Близнаци

Ако сте родени под знака Близнаци, ще имате една изключително емоционална седмица. Някои от вас ще преживеят силни любовни трепети и флиртове и ще демонстрират чувствата си пред човек, когото харесват, други ще отделят време и внимание на децата и семействата си. След сряда не е изключено да имате спорове с колеги във връзка с работни въпроси. Добре ще е да се постараете да сте максимално дипломатични, за да не задълбочите конфликта, а и за да не изоставате със задълженията си.

Рак

В началото на седмицата ще сте по-затворени и умислени. Възможно е да потънете в размисли и да градите важни планове, за чието стартиране най-вероятно ще изчакате четвъртък или петък. Тогава нещата се очаква да ви се случват с голяма лекота и без особено много усилия. Възможно е уикенда да успеете да се позабавлявате с приятели или да попътувате до интересни дестинации.

Лъв

Може да очаквате интересни обаждания, съобщения и предложения. Много е вероятно да се отдадете на забавления, клюки и развлечения и да не ви се работи особено. Ако обаче съумеете да съберете мислите си и се организирате, ще сте наистина продуктивни и успешни в работните си и ежедневни дела.

Дева

Нещата ще се въртят около финансите и ценностите ви. По всяка вероятност ще сте пълни с идеи как да печелите повече. Възможно е също така да сте доста пестеливи и да решите да съкратите разходите си, умело пресмятайки кое според вас си заслужава и кое не. Не са изключени кратки пътувания или ангажименти покрай средствата ви за комуникация и транспорт.

loading...


Коментари