Седмичен хороскоп (от 14.01. до 20.01.)

Oвен През седмицата е много вероятно вие, Овни, да сте много общителни. Възможно е да се натъкнете на хора, които да ви оценят подобаващо и да предприемете съвместни...

240 0

Oвен

През седмицата е много вероятно вие, Овни, да сте много общителни. Възможно е да се натъкнете на хора, които да ви оценят подобаващо и да предприемете съвместни начинания. В професионален план ще трупате дивиденти и ще напредвате. Ще ви хрумне идея, как да успеете с проект, който отдавна ви тормози. В любовен план се очаква да бъдете приятно изненадани от партньора си или от човек, който е близък до вас.

Телец

В началото на седмицата вие, Телци, ще сте мечтателни и доста отнесени. Възможно е да сте объркани и трудно да взимате решения. Добре е да намерите време за себе си, извън социалните ви ангажименти, за да не се фрустрирате прекалено. Бихте могли да се отдадете на творчество, плуване, танци или йога. След четвъртък е вероятно да ви изскочат нови възможности за напредване в кариерата. В любовта не е изключено да стартирате флирт с колега или с човек, който е зает или неподходящ. За това е важно да сте внимателни.

Близнаци

В началото на седмицата вие, Близнаци, ще участвате във важни преговори или договорки и ще работите усилено по реализирането на своя отдавнашна цел или мечта. Някои от вас ще се занимават с нови технологии, други с политика, а трети с медии, реклама или телевизия. След четвъртък ще сте на романтична вълна и не е изключено да предприемете пътуване с любим човек, да посетите концерт, кино или театър или по друг начин да изкарате ползотворно време в приятна компания.

Рак

В началото на седмицата вие, Раци, ще отделите време на дома, семейството и близките си. Някои от вас ще имат сблъсъци с властен роднина и ще защитават интересните си пред него. След четвъртък ще сте много продуктивни и работоспособни и ще имате възможност да демонстрирате качествата си пред колектива, с когото работите. Голяма част от усилията, които сте влагали до сега, ще бъдат възнаградени.

Лъв

Голяма част от вас, Лъвове, може да бъдат ангажирани с правни или философски въпроси през седмицата. Ще учите нови неща и благодарение на любознателността си ще успеете да блеснете и да постигате значителни успехи в кариерата си. Много продуктивно ще отмятате задачи и ще покорявате върхове. В партньорството и в личните отношения също ще имате късмет и нещата ще ви се случват точно по-начина, по който искате.

Дева

През седмицата е възможно вие, Деви, да имате спорове с близък човек. Добре е да не прекалявате и да не се палите за незначителни неща. По всяка вероятност ще сте доста подозрителни и ще търсите скрити конспирации в действията и думите на другите. В работата не е изключено да сте леко пасивни и да ви се изплъзнат добри възможности. Седмицата ще бъде подходяща за разкрасителни процедури, спа и шопинг терапии, планирани операции и правене на зъби

loading...