Седмичен хороскоп от 15 до 21 януари

Овен Още в понеделник помислете как да насочите усилията си към по-творческата част от работата ви. Във вторник задължително си водете записки на задачите, за да не изпуснете...

1019 0

Овен

Още в понеделник помислете как да насочите усилията си към по-творческата част от работата ви. Във вторник задължително си водете записки на задачите, за да не изпуснете нещо важно. В сряда слушайте внимателно какво ви се говори и не се срамувайте да попитате отново, когато не сте разбрали. С напредването на дните дисциплината ви ще се засилва ще се чувствате все по-уверени. В петък си подарете заслужено парти, но все пак не си причинявайте двудневен махмурлук, за да не пропилеете почивните си дни.

Телец

Започнете новата седмица с ясната представа каква точно цел преследвате. Задачите ви няма да са малко, затова се заемете с най-важното, а другото оставете за идната седмица. При предстоящи преговори е добре да проверите реномето на новите си партньори. Само ако сте сигурни в новите ви партньори ще можете да започнете успешна съвместна дейност. В приятелските среди новите контакти също може да ви бъдат от голяма полза, но в същото време избягвайте ненужни срещи, които само биха ви изгубили времето. В понеделник и вторник избягайте да се набивате в очите на началниците си. В четвъртък ще можете да разчитате на подкрепата на приятели. В петък може да получите неочакван приход.

Близнаци

Не се съмнявайте в себе си и интуицията си. През тази седмица именно тя ще ви напътства. Не се страхувайте да поемате рискове. Във вторник и сряда ще ви се даде възможност да възстановите наранени приятелски отношения. Връзката ви ще приеме интересни обрати. Не спирайте да се наслаждавате на промените, които колкото и да са изненадващи ще водят единствено до положителни резултати. В края на седмицата ще се наложи да обърнете повече внимание на проблемите на вашите родители. Не забравяйте, че помагайки на тях ще помогнете и на себе си.

Рак

Имате нужда от сериозна почивка, най-вече в псхически аспект. Макар основни трудности да са останали зад вас, натоварването не може да се изтрие с вълшебна пръчица, затова гледайте да спите повече и да правите това, което ви харесва. В личен план сте малко по-лековерни от обикновен. Така сте склонни да вярвате на всичко, което чуете, но бъдете предпазливи към информацията, която достига до вас, особено ако е свързана с лесна печалба. В почивните дни може да откриете ново занимание, което да се превърне в любимо. Не се колебайте да му посветите повече от свободното си време.

Лъв

Ако имате тази възможност пред първите два дни на седмицата се отдалечете максимално от работните ви задължения. Направете опити да промените работния си график. Промяната е необходима, за да не „изгорите“ в дейността си и да не намалите ефективността си. Ако е възможно си вземете творческа отпуска, в която да се опитате да намерите нови пътища за себе си и това, което искате да правите. Освен това Може да направите някакви промени по къщата, които да разведрят атмосферата около вас. Макар и незначителна, подобна промяна може много да ви помогне.

Дева

През тази седмица насочете усилията си натам да построите кулата на желанията си. Първо направете списък с нещата, които искате. Постарайте се основата да е широка и стабилна, за да може да се изкачвате бавно и сигурно. Намерете време да обърнете внимание и на здравето си. Това, което ви безпокои вероятно не е нещо сериозно, но е добре да го чуете от устата на специалист. Обещайте си, че повече няма да се товарите с неизвестност и по-често ще извършвате профилактичните си прегледи. В дома ви ще цари любов и разбирателство, за това ще имате възможност да развиете повече от бизнес идеите си.

loading...