Седмичен хороскоп (от 16.09. до 22.09.)

Летните дни вече отстъпиха пред есенното очарование на природата. А какво ни очаква през тази седмица на септември и какво са ни подготвили звездите? Овен В началото на...

588 0

Летните дни вече отстъпиха пред есенното очарование на природата. А какво ни очаква през тази седмица на септември и какво са ни подготвили звездите?

Овен

В началото на седмицата ще сте изключително фиксирани върху финансовото ви състояние и ще сте много прагматични. Ще търсите подобаващо ви се възнаграждение за положения от вас труд и ще гоните печалба. След четвъртък е много вероятно да получите интересни съобщения, обаждания или доставки. Някои от вас ще се сдобият с нова кола, лаптоп или телефон.

Телец

В началото на седмицата ще успеете да изпъкнете пред важни за вас хора и най-вероятно ще получите интересни предложения за бизнес или съвместна дейност. След четвъртък не са изключени конфронтации с партньора или с близък до вас човек във връзка с общи финанси или съвместни дейности, на които е важно да не реагирате пресилено и едностранчиво.

Близнаци

В началото на седмицата ще успеете да намерите решение на отдавна тормозещ ви проблем. След четвъртък ще ви стане леко напрегнато в работа и за това е най-добре да успеете да се отделите от хаоса на социалната ви среда и да намерите начин да починете и релаксирате. Голяма част от вас ще са влюбени и доста силно идеалистични по отношение на любимия човек.

Рак

В началото на седмицата е възможно да отворите нова страница във вашия живот и да намерите нова цел, към която да се насочите. След четвъртък ще успеете да срещнете хора, които ще са ви полезни за бъдещата реализация, професионално или личностно развитие. Ще се представите в най-добрата си светлина, но за целта е важно да внимавате с прибързаните и недомислени изказвания.

Лъв

Вие, Лъвове, ще имате нови и интересни преживявания през седмицата. В личен план е възможно да афиширате връзка, да затвърдите отношения с любим човек или да получите интересни покани и предложения. След четвъртък се очаква да имате голям пробив в кариерата и да постигнете значителни професионални успехи. Нещата ще ви се случват от само себе си и с не много усилия.

Дева

Чака ви една емоционално наситена седмица, прекарана с най-близките ви хора. Ще сте грижовни и ще се стараете да покажете на хората около вас, че държите на тях. След четвъртък може да получите изненадващи обаждания, съобщения или доставки. Добре е да сте внимателни със средствата за комуникация, както и при подаването или получаването на документи.

loading...