Седмичен хороскоп (от 18.11. до 24.11.)

Зимата все по-осезаемо напомня за себе си. А какви изненади са ни подготвили звездите през тази седмица на месец ноември? Овен Вас, Овни, в началото на седмицата ви...

375 0

Зимата все по-осезаемо напомня за себе си. А какви изненади са ни подготвили звездите през тази седмица на месец ноември?

Овен

Вас, Овни, в началото на седмицата ви очакват интересни обаждания от хора, които харесвате. Не е изключено да започнете нови романтични отношения.
След четвъртък ще се фокусирате върху работата и финансите си. Много е вероятно да ви изникнат обещаващи професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Телец

Вие, Телци, в началото на седмицата ще сте силно отдадени на печеленето и харченето на пари. Много е вероятно да сключите важни договорки и да направите печеливши сделки. След четвъртък ще обърнете внимание на семействата си и ще прекарате ползотворно време с най-близките си хора.
През уикенда ще сте флиртаджийски настроени и ще успеете да впечатлите обект на вашата страст с чара и остроумието си.

Близнаци

Седмицата ще бъде наистина успешна за вас, представители на зодия Близнаци. Много е вероятно да получите важни обаждания или съобщения, благодарение, на които да ви се отворят нови врати за лични и професионални успехи. След четвъртък не е изключено да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания. Ще сте много ползотворни в работата си,

Рак

Вие, Раци, ще напредвате по важен за вас проект. Добре е да не споделяте повече информация от необходимото със заобикалящите, за да не могат да злоупотребят с наученото и да не могат да ви саботират. Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Лъв

Вие, Лъвове, е много вероятно да правите силно впечатление на заобикалящите със знанията и уменията ви в началото на седмицата. След сряда ще успеете да си припечелите допълнителни финанси. Добре е също така да сте отворени към нови перспективи и възможности в бизнеса или работата си, които по всяка вероятност ще ви се предложат тази седмица и благодарение, на които ще ви се отворят нови врати.

Дева

Вие, Деви, е възможно да сте малко отнесени в началото на седмицата. Много е вероятно да имате нужда да си починете и да се ангажирате най-вече със собствените си проблеми, както и с тези на най-близките ви хора. След сряда ще станете много по-общителни. Много е вероятно да се натъкнете на интересни хора, които да разширят мирогледа ви и да ви допаднат за по нататъшно общуване.

loading...