Седмичен хороскоп от 21 до 27 май

Седмичен хороскоп ОВЕН Ориентирайте се С повече упорство и енергия ще работите във всичко, с което се захващате през тези дни. Подчинете времето и енергията си на целите,...

2687 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Ориентирайте се

С повече упорство и енергия ще работите във всичко, с което се захващате през тези дни. Подчинете времето и енергията си на целите, които си поставяте. Подобрете организацията си на работа, като съобразите собствените си изисквания с новите условия. Добрият вариант през периода е да наблегнете на контактите в деловите среди,за да организирате нов съюз. Петък е тежък. Преминава в борби. Събота е нервна, а неделя е по-добра. Понеделник и четвъртък са успешни, а вторник и сряда – тежки.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Укрепете се

Нова работа, интереси и хора ще ви помогнат да откриете свои качества, желания и цели, за които не сте мислили до сега. Отново ще впечатлявате с напредничавите си идеи и действия. Търпеливо и последователно ще пристъпвате там, където колебанието ви е в повече. Не ви липсва шанс за реализация на целите, но в делово отношение трябва да сте много внимателни и да избягвате рисковете, за да се предпазите от неприятности. Петък е тежък и напрегнат, но уикендът е много хубав. Понеделник и вторник ще са напрегнати и неприятни, а сряда и четвъртък ще са успешни за реализацията ви.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Устремете се към нова реализация

Животът ще ви предложи много от нещата, които желаете. Времето ще тече ускорено за вас и щастливи ще отбелязвате постиженията си. Благоприятно развитие на събитията за вас ще ви дава сили и желание за изяви. Без усилия ще привличате интереса на околните и ще печелите приятели. И вие, по подобие на Овните, трябва да се ориентирате към учредяването на нов съюз или партньорство с надеждни възможности. Петък ще е доста нервен. Уикендът е по-спокоен и успешен Понеделник е хубав за контакти. Благодатен е и четвъртък, а вторник и сряда са нервни и много напрегнати.

Седмичен хороскоп РАК

С нова визия за бъдещето

Предвид нарасналите ви ангажименти и отговорности, ще направите промени в организацията си, така, щото времето да ви стига за всичко, което предвиждате. Хората, с които общувате ще бъдат затруднени в намирането на най-прекият път към вас. Бъдете повече открити в действията и чувствата си, за да не стигнете до затормозяващи ви ситуации. За всички ще е добре да наблегнат на индивидуалността, защото в комбинация с някого няма да сте така успешни. Периодът е благоприятен за материална реализация. Не особено благоприятният петък, ще е последван от чудесен уикенд, и успешни делници с изключение на трудния четвъртък.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Успех

Не пренебрегвайте нищо, което би ви помогнало да разгърнете потенциала си в положителна посока. Дните от седмицата ще носят повече ангажименти и отговорности. Въпреки тях финансовото ви състояние няма много да ви задоволява. За повечето от вас те са лични. В делово отношение е необходимо да работите по-активно и усърдно за стабилизацията на позициите си. Не си губете времето със срещи, защото ще се окажат безполезни. Петък носи трудности в борбата за надмощие. Уикендът ще е напрегнат. Делниците ще са по-добри, но бъдете внимателни – и без кавги.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Посветете се на делата си

Погълнати от всичко около вас, ще работите за собствения си просперитет. През тази седмица ще бъдете много мобилни, в непрекъснато движение, на път и с много ангажименти. По отношение на финансовите и професионалните дела се очертава доста напрежение и променлив успех. Няма да са на желаното ниво и контактите н обществените среди. Петък и събота ще са тежки, а в неделя се очертават кавги. Неприятните делници са понеделник и четвъртък, а вторник и сряда ще са благоприятни.

loading...


Коментари