Седмичен хороскоп от 21 до 27 януари

Седмичен хороскоп ОВЕН Преценявайте задълбочено ситуацията Делата ви ще се развиват пропорционално на усилията, вложени в тях. Хубаво е да решите, че само категоричността и активността ще ви...

508 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Преценявайте задълбочено ситуацията

Делата ви ще се развиват пропорционално на усилията, вложени в тях. Хубаво е да решите, че само категоричността и активността ще ви доведат до успех, защото наистина е така, но се владейте и не прибързвайте, за да няма неприятни изненади. От особена важност е да укрепите и заздравите позициите си – лични и обществени. Очертава се промяна в отношението на приятелите ви. Петък е хубав и с късмет. Уикендът не е лош, но е по-напрегнат. Делниците носят успех, но никак не са леки. Пазете се и проявявайте сдържаност.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Засилете вниманието

Ще усещате вътрешна потребност от действия, които често ще граничат с риска. Динамичен период в бизнеса, в личен план и в обществените среди, но и вниманието ви следва да е многопосочно. Огромна е вероятността да реализирате важна цел, към която ще се устремите. Но съдбовните влияния през седмицата подчертават, че предстоят промени, а те може да са положителни и отрицателни. Просто бъдете внимателни. Петък ще е труден, а уикендът – успешен и печеливш. Понеделник ще е напрегнат. Останалите делници са благоприятни.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете по-отзивчиви

Предстояща изява ще ви мобилизира да се подготвите на ниво, налагайки си ограничения от различно естество. Лъчезарността не е приоритет в нагласата на Близнаците през тази седмица, а ако засилите суровостта на израза си с малко повече агресивност, трудно ще успеете с реализацията на целите си, или поне на тези от тях, които следва да се осъществят с външно участие. Партньорството и отзивчивостта ще са помощниците ви през периода. За петък проблеми в близкия кръг. Събота е благоприятна, а неделя – неутрална. Делниците предоставят условия за предимство.

Седмичен хороскоп РАК

Бъдете настойчиви и ще успеете

Предстоящите събития и емоции ще правят дните ви интересни и запомнящи се от вас. Раците, чиято реализация ще е силна през новото седемдневие ще са от средите на политиците. За останалите представители на зодията периодът също не е лош, но е наложително да се действа настойчиво, и без агресия. Така ще имате шанса да получите в точното време нечия солидна подкрепа. В петък парични неприятности. През уикенда напрежение, а за мнозина и кавги. Трудният неприятен делник и вторник. Останалите са ползотворни и успешни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Осъществяване на цели

Насочете енергията си в полезни и добри за вас и останалите дела. Предстоящият период е доста благодатен за реализация на всякакви цели свързани с вашите лични или делови намерения. Мнозина от зодията ще укрепят позициите си в обществото, и вероятно ще направят крачка напред в кариерата си, или ще сменят работата си.В петък трябва да сте много внимателни. Денят ще е доста тежък. През уикенда не сте достатъчно стабилни. Понеделник и вторник ще са трудни а следващите сряда и четвъртък ще са успешни.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Подем чрез администрация

Продължавайте да търсите своите пътища, защото не всичко е постигнато. Новото седемдневие е носител на добри възможности, от които ще се възползвате умело ако овладеете нервността си, която тласка мнозина от зодията към прибързване, а в някои случаи и към агресия. Силен шанс имате за осъществяване на цели чрез административни инстанции. Петък ще е сполучлив, но уикендът ще е неприятен, и ще ви липсва стабилност. По-напрегнати ще са понеделник и вторник, а за следващите дни се очертава повече шанс.

loading...


Коментари