Седмичен хороскоп (от 26.06. до 01.07.)

Овен Вие, Овни, в началото на седмицата се очаква да успеете да въведете в ход важни за вас дела и да сте наистина продуктивни, докато отмятате задачите си....

948 0

Овен

Вие, Овни, в началото на седмицата се очаква да успеете да въведете в ход важни за вас дела и да сте наистина продуктивни, докато отмятате задачите си. След четвъртък голяма част от вас ще имат напредък в любовната сфера. Очаква се да постигнете компромиси и разбирателство с партньора и да изгладите неща, които отдавна тормозят и двете страни. Свободните от вас ще са по-директни в прелъстяването и по всяка вероятност ще достигнат до обект на тяхната страст.

Телец

На вас, Телци, седмицата може да предложи големи промени. В работата може да развиете съвсем нов подход към нещата и да разрешите отдавна тормозещи ви конфликти. В любовта не е изключено да станете по-откровени и да заявите по-директни позиции, открито говорейки за чувствата и нуждите си, което ще помогне да бъдете разбрани и оценени по начина, по който наистина заслужавате.

Близнаци

При вас, Близнаци, са възможни разправии с хора от обкръжението ви. Много е вероятно да нямате желание да отстъпите от мнението си и да го налагате на всяка цена. Добре е обаче да се постараете да не си разваляте отношенията с останалите, още повече, че по всяка вероятност колективните усилия и продуктивната съвместна дейност, биха могли да ви донесат истински успех и удовлетворение. Възможно е да оставите любовта на заден план, което може доста да разстрои половинката ви.

Рак

Ако сте родени под знака Рак, ви очаква една страстна и чувствена седмица, в която любовта, която давате, ще ви се връща двойно. Ще бъдете ангажирани с интимни въпроси и поради тази причина е възможно да сте много разсеяни в работата. Добре е обаче да сте доста внимателни в периодите, в които ви се налага да сключвате сделки или да боравите с пари, защото има риск да ви измамят или подведат.

Лъв

Голяма част от вас, Лъвове, ще се отдадат на нов спорт или диета или ще въведат нещо ново към ежедневния си ритъм на живот. След сряда ще успеете да изкарате ползотворно време с партньора. Не са изключени също така семейни ангажименти или работа покрай дома.

Дева

Вие, Деви, не е изключено да се впуснете в опасни флиртове и закачки с близък до вас човек. Бъдете изключително внимателни какви обещания давате на другия, за да не изпаднете в трудна ситуация и да затрудните бъдещата си комуникация. След сряда ще сте наистина прагматични и с отличен бизнес нюх. Много е вероятно да стартирате нови проекти или да се включите в дейност, която да се окаже изключително успешна и доходоносна в последствие. По всяка вероятност ще кипите от енергия и ще знаете точно къде и как да я влагате, за да вървите напред.

Везни

loading...