Седмичен хороскоп (от 27.05. до 02.06.)

Какво ни очаква през последната седмица на месец май? Какви изненади очакват представителите на зодиакалните знаци? Овен В началото на седмицата няма да сте склонни да хабите усилията...

696 0

Какво ни очаква през последната седмица на месец май? Какви изненади очакват представителите на зодиакалните знаци?

Овен

В началото на седмицата няма да сте склонни да хабите усилията си на вятъра и да не виждате реален резултат от действията си. Ще търсите подобаващо ви се възнаграждение и ще гоните печалба. След четвъртък е много вероятно да се натъкнете на интересни хора, които да ви обогатят и да разширят мирогледа ви и които в последствие да се окажат ключови за вашия живот, както в личен, така и в професионален план.

Телец

Ще постигнете успех с нещо, в което инвестирате усилия от известно време. При всички случаи ще изпъкнете и най-вероятно ще получите интересни предложения за бизнес или съвместна дейност. След четвъртък не са изключени спорове с партньора или с близък до вас човек във връзка с общи финанси или съвместни дейности, на които е важно да не реагирате пресилено и едностранчиво.

Близнаци

В началото на седмицата ще имате възможност да започнете важни за вас проекти и да сключите значими споразумения. Не е изключено също така да успеете да намерите решение на отдавна тормозещ ви проблем.
След четвъртък ще ви стане напрегнато в службата поради независещи от вас обстоятелства и за това е най-добре да успеете да се отделите от хаоса на социалната ви среда и да намерите начин да починете и релаксирате.
Голяма част от вас ще са влюбени и доста силно идеалистични по отношение на любимия човек.

Рак

В началото на седмицата е възможно да отворите нова страница във вашия живот и да успеете да откриете нови хоризонти, както в личен, така и в професионален план. След четвъртък ще успеете да срещнете хора, които ще са ви полезни за бъдещата реализация, професионално или личностно развитие. Ще се представите в най-добрата си светлина, но за целта е важно да внимавате с прибързаните и недомислени изказвания. Възможно е да промените визията или представянето си пред хората.

Лъв

Ще имате нови и интересни преживявания през седмицата. В личен план е възможно да афиширате връзка, да затвърдите отношения с любим човек или да получите интересни покани и предложения. След четвъртък се очаква да имате голям пробив в кариерата и да постигнете значителни професионални успехи. Нещата ще ви се случват от само себе си и с не много усилия.

Дева

Седмицата ще ви предложи интересни флиртове и забавления. Ще прекарате по-голямата част от свободното си време с най-близките ви хора.
След четвъртък може да получите изненадващи обаждания, съобщения или доставки. Добре е да сте внимателни със средствата за предвижване и комуникация, както и при подаването или получаването на документи.

loading...