Седмичен хороскоп от 28 май до 3 юни

Седмичен хороскоп ОВЕН Необходима е настойчивост С внимание ще се отнасяте към онези, които ви интересуват, и от които очаквате подкрепа. Предстоящото седемдневие изисква настойчивост и търпение за...

958 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Необходима е настойчивост

С внимание ще се отнасяте към онези, които ви интересуват, и от които очаквате подкрепа. Предстоящото седемдневие изисква настойчивост и търпение за реализацията на вашите идеи и проекти, особено ако те са с перспективно значение за бъдещето ви. В настоящия момент се очертават затруднения, но правилно приложената стратегия е гарант за успеха. Петък носи много нерви. Такива има и в събота, но тя е по-благоприятна. Неделя ще е напрегната, а за работещите – печеливша. Понеделник и сряда са тежки, а вторник и четвъртък – благоприятни.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Не се отпускайте

Приемайте добронамерено хората, с които общувате и се вслушвайте в мнението им. Социалните условия не са лоши за реализация на вашите цели, въпреки че липсата на стабилност и сигурност е очевидна. Ще компенсирате тази недостатъчност с повече усилия и решителност. Отпуснете ли се, трудно може да се очакват удовлетворитлни постижения. Петък ще е тежък и напрегнат, а развитието на дните събота, сряда и четвъртък се очертава по подобен начин. Неделя, понеделник и вторник ви предоставят по-благоприятни условия за успех.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Удовлетворителни постижения

Развивайки идеите си, ще трупате знания и опит в подкрепа на всичко, което определяте за важно в живота си. Независимо от променливото развитие на социалните събития като цяло, представителите на Близнаци се намират в благоприятна ситуация за реализация на цели в делови и личен план, но и при вас не отпада необходимостта от активност в съответните направления. Петък се оказва изключително нервен, а събота е благоприятна. През следващите дни напрежението е валидно за неделя, понеделник и сряда По-спокойни и плодотворни са събота, вторник и четвъртък.

Седмичен хороскоп РАК

Разчитайте на себе си

Събитията ще продължат да поддържат динамиката, запазвайки темпото ви на живот. Раците ще имат по-добри постижения през новата седмица ако разчитат предимно на собствени сили и възможности. Не е изключено влиятелна личност да ви обещае подкрепа за нещо, но едва ли ще изпълни дадената дума. Много важно е да не се раздвоявате в деловите си предпочитания, а да действате категорично в едно направление. Петък и сряда ще са много нервни и напрегнати. Уикендът и останалите делници са носители на добри възможности за успех.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Успешно начало на нещо

Вниманието ви ще е насочено към онези житейски мигове, които са непреходни и вълнуват всеки един от нас. Периодът е добър за начална реализация в сферата на проектирани цели, или за предварителни действия по въпроси, чиято пълна реализация предстои на по-късен етап. Не влизайте в разправии с администратори от деловите среди, защото ще работят против интересите ви. Петък макар и труден, ще ви донесе успех. Силно напрежение е валидно за събота. Неделя е нервна, но успешна. Делниците ща се успешни. По-трудна и напрегната е само сряда.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Удовлетворителни завоевания

Колебанията няма да ви възпрат и ще постигнете заплануваното. Макар и създаващ известни затруднения, седмичният етап е доста благоприятен за осъществяване на проектирани цели. С повече енергия следва да действате по рутинните си делови задачи, и да не прекъсвате усилията си предварително. Повече спиращи фактори се очертават при бизнесмените. За петък се очертава много напрежение, което не липсва и за събота във финансов аспект. Неделя е плодотворна. Напрегнати са и делниците, но ще са успешни.

loading...