Седмичен хороскоп от 4 до 10 септември: Водолеи избягвайте кавгите, Близнаци…

Овните разполагат с благоприятни възможности, а сполуката на Телците ще е придружена с напрежение и нерви. За Близнаците периодът е доста емоционален, а за Раците – благоприятен. За...

991 0

Овните разполагат с благоприятни възможности, а сполуката на Телците ще е придружена с напрежение и нерви. За Близнаците периодът е доста емоционален, а за Раците – благоприятен.

За представителите на Лъв се разгръщат благоприятни условия, а Девите да са по‐сдържани. Везните успяват, но да са по‐предпазливи, а за Скорпионите седмицата е ползотворна в личен план. Стрелците ще бъдат неприятно изненадани от здравословни проблеми, а родените във времето на Козирог се сблъскват с домашни неприятности. Водолеите да избягват кавгите, а Рибите да демонстрират борбеност.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Благоприятни възможности Новият седмичен период е носител на благодатни условия за многопосочна изява в социалните среди, предоставяйки ви чудесни възможности и хубави постижения в сферите на вашите интереси. Късметът ви е добър, а успехите си ще реализирате като се осланяте предимно на собствени сили. Петък и уикендът са благоприятни. Повишено ще е напрежението в понеделник и вторник. Следващите два делника ще ви радват с чудесни материални постижения.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Нерви, кавги, но и успехи От гледна точка на делово и социално развитие, настоящият седмичен етап е характерен с повишена нервност и постоянни словесни сблъсъци в обществените и деловите среди. Ще успеете да реализирате целите си, но в повечето случаи постигнатото няма да ви задоволи или няма да отговаря на очакванията ви. Петък ви носи промени, уикендът е благоприятен. Всички следващи делнични дни преминават надеждно и предоставят добри резултати.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Владейте емоционалността си Добър личен късмет, но значителна емоционална превъзбуда, събуждаща неукротим и трудно овладяем гняв. Оттук и нестабилността, която мнозина от зодията ще демонстрират в поведението си, а това естествено намалява във видима степен възможностите за желани постижения. Овладейте се! Петък разкрива нови възможности, а уикендът ще ви радва с успехи. Делниците до сряда включително ще са успешни. Четвъртък ще бъде начало на важни промени.

Седмичен хороскоп РАК

Добър етап за реализация Раците са в добър етап за реализиране на деловите си, а не само и на тях цели. Особено успешни ще са действията на широк периметър, чрез които ще имате възможността да организирате нови партньорства и да постигнете още по‐високо ниво на стабилизация в деловия сектор. В петък не сте особено стабилни, но успявате в намеренията си. Уикендът носи напрежение, а понеделник ще е доста нервен. Следващите дни ще са хубави и сполучливи.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Благоприятни условия

Новият седмичен период разкрива добри възможности за реализацията на Лъвовете, а за да не допускате грешки в избора си относно партньорството или офертите, които ще бъдат отправени към вас през етапа, следва да разчитате на точните си преценки за качествата на съответните личности. Петък е чудесен, а в събота възникват пречки. Неделя е начало на хубави промени. Понеделник и вторник са ядовити, а сряда и четвъртък носят промени.

Седмичен хороскоп ДЕВА

loading...