Седмичен хороскоп от 5 до 11 февруари

Седмичен хороскоп Овен През тази седмица бъдете по-активни в личните ви отношения. В първите дни от периода са възможни не много приятни изненади в това отношение. Ще ви...

748 0

Седмичен хороскоп Овен

През тази седмица бъдете по-активни в личните ви отношения. В първите дни от периода са възможни не много приятни изненади в това отношение. Ще ви се наложи да проявите желязна дисциплина, за да преминете през предизвикателствата. Емоционалността може да доведе до конфликтност, което е последното нещо, от което имате нужда. Ваш роднина може да ви досади с претенции. Помислете как дипломатично да откажете без да разваляте отношенията си. През почивните дни ще имате нужда от повече тишина и спокойствие, за да възстановите равновесието си.
Седмичен хороскоп Телец

Първите дни на седмицата са добър период да започнете работа по реализирането на вашите замисли. Ако пропуснете момента обстоятелствата няма да ви позволят да започнете, тъй като от сряда ще се появят нови отговорности. Събитие в семейството ще превземе цялото ви съзнание и мисли. Начинът за разрешаване на проблема ще зависи от визията ви за бъдещето. Помислете много добре какво искате, за да не поемате лъжливи и излишни отговорности. Помнете, че сам изграждате бъдещето си, такова каквото го желаете. Периодът е добър да започнете пречистваща диета.

Седмичен хороскоп Близнаци

В работата ви очакват промени. Статуквото, срещу което до момента сте протестирали ще претърпи изменения. Те няма да са точно това, което сте си представяли, но все пак ще има движение. Вашата задача е да уловите вълната и да се включите в процеса. Ако се дръпнете поведението ви може да се счете като незаинтересованост. Самостоятелните представители на знака ще имат интересни срещи. Подбирайте внимателно и не се втурвайте през глава с първия човек, който ви е станал симпатичен просто, защото се чувствате самотни.

Седмичен хороскоп Рак

През тази седмица ще имате много работа за наваксване. Рутинната дейност ще ви спори, така че няма да се чувствате много натоварени. Все пак ще е добре да отделите повече часове, за да може да свършите това, което е останало от предните седмици. Периодът ще е успешен за хората с творчески способности. Не отказвайте и предложение за допълнителна работа. Напълно възможно ще бъде да съвместявате и двете дейности. Бъдете внимателни при подписването на документи. Ако прецените, че имате нужда от съвета на специалист – не се колебайте да го потърсите.

Седмичен хороскоп Лъв

Това е седмица, в която ще изненадате себе си и останалите. Спокойствието ви ще е пословично и на всичкото отгоре- продължително. Изглежда сте му хванали цаката. Някой от колегите ви може да изпробва нервите ви. Не му доставяйте удоволствието да се сринете. Мислете за нещо положително или си представяйте добрия развой на нещата. Почивните дни се поглезете с вашата половинка. Обещавате си отдавна едно пътуване – крайно време е да го реализирате.

Седмичен хороскоп Дева

Очаква ви седмица, в която ще се ползвате с благоволението на околните и най-вече на хората, с които работите. Това е добър момент да напомните за постиженията си и да се опитате да получите повишение. В личен план стремежите ви може да ви направят нервни и половинката ви да се почувства засегната. Отделете време някоя вечер, за да уверите партньора си в чувствата си. За уикенда планирайте съвместна дейност, която отново да ви сближи и да поднови искрата помежду ви.

Седмичен хороскоп Везни

loading...