Седмичен хороскоп: Ретроградният Меркурий ще обърка плановете ни

Препоръчително е да забавим темпото и да не се ядосваме, ако нещо не става както искаме – може би има причина да се случва така. Седмицата е много...

953 0

Препоръчително е да забавим темпото и да не се ядосваме, ако нещо не става както искаме – може би има причина да се случва така. Седмицата е много подходяща за приключване на стари неща.

Ще се изправим срещу последствията от предишните си действия – направете си равносметка, вземете си поуки и, ако е възможно, извършете някои корекции. Не е препоръчително да се подписват договори.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:
Овен

През тази седмица на дневен ред ще излязат доста недовършени дела, на които ще трябва да обърнете внимание. Става дума не само за служебни и лични ангажименти, но и за неизяснени взаимоотношения и проблеми в комуникацията.

Телец

Тази седмица ще бъде много благоприятна за вас – както откъм приятни срещи и преживявания, така и във финансово отношение. Имайте предвид обаче, че наградите ще зависят от усилията, които сте положили досега – ако сте се старали и сте били работливи, ще успеете да се насладите на резултатите; ако обаче сте чакали наготово, нищо чудно да останете разочаровани.

Близнаци

През тази седмица любовта ще бъде в умовете на много от вас – без значение дали сте или не сте обвързани. Ако се чувствате свободни за нови любовни приключения, през следващите дни ще бъдете във вихъра си – ще общувате с повече хора, ще се забавлявате и ще привличате вниманието.

Рак

През тази седмица акцентът при вас ще падне върху партньорствата – най-вече личните, но при някои от вас е възможно влиянието да се отрази и на бизнессъдружията. Какво точно ще се случи зависи от това каква работа сте свършили през цялата година – ако не сте изяснили някои неща, нищо чудно отново да се сблъскате с тях, за да успеете да ги анализирате и да намерите разрешение.

Лъв

Предстои ви една позитивна седмица, като преживяванията ви ще бъдат съвсем в духа на празниците – приятни срещи, разговори и веселби. Дните ще бъдат динамични, но това едва ли ще ви притесни – напротив, забързаното всекидневие ще ви подейства стимулиращо.

Дева

В началото на тази седмица пред вас ще се открие възможност да направите нещо, което особено много ви се удава – да въведете ред в делата си. Така че организирайте се добре и се хващайте за работа – ще осъществите онова, което сте замислили.

Везни

loading...