Седмичен хороскоп: Скорпиони, понеделник и петък са много важни дни, Деви…

Овен Трябва да се постараете През цялата седмица у вас ще се съчетават амбиции и трудолюбие и това ще ви води до очаквани успехи. Без проблеми ще вършите...

1142 0

Овен

Трябва да се постараете

През цялата седмица у вас ще се съчетават амбиции и трудолюбие и това ще ви води до очаквани успехи. Без проблеми ще вършите по-трудните неща на работното място, което ще е подплатено и финансово. За да използвате на 100 процента възможностите пред вас, ще трябва обаче доста да се постараете, а не да чакате нещата да се наредят от стечение на обстоятелствата. Най-голяма вероятност да оставите добрите възможности да преминат покрай вас е, ако послушате интуицията си, която ще ви подлъгва, че всичко върви добре. Към края на седмицата любовта ще ви подскаже, че трябва да й отделите повече време, и ще решите, че можете за нейна сметка да пренебрегнете част от деловите си задължения. Никой не е застрахован от загуби, едва ли ще сте и вие. Днешният ден е благодатен, но утрешният носи негативни емоции. Вторник ще ви зарадва с делови новини. Чрез сила и воля ще се реализирате в сряда.

Телец

Трудно се оправяте с парите

С разочарование ще разберете, че през тази седмица трудно ще преодолеете финансовите проблеми. Най-доброто е да ограничите до минимум разходите си и да изчаквате по-добри дни. Всеки опит да спечелите повече ще обърква нещата и ще ви докара нови главоболия. Най-добре е да съсредоточите усилията си на работното място. Изпълнението на рутинни задачи може да ви донесе добри попадения. Отстоявайте мнението си, дори и да не сте изцяло убедени в правотата си. Проявите ви на характер ще респектират околните и те ще се отнасят с нужното уважение към вас. В интимния живот някаква случка ще ви хвърли в подозрения. Уикендът ще премине спокойно, а в понеделник ще осъществите контакти с влиятелни личности. Вторник е благоприятен за финансови действия, а в сряда ще постигнете мечтана цел. Четвъртък ви предоставя изгодно партньорство, а петък носи успех.

Близнаци

Залагайте на сигурно

През цялата седмица ще се наложи да сдържате чувствата си, които ще останат без взаимност. Като цяло седемте дни ще са по-скоро лоши, отколкото добри. Именно затова бъдете внимателни във всичко. Залагайте на сигурно и не предприемайте неща, в чийто благополучен край не сте убедени. Прекалената ви импулсивност и желанието непрекъснато да налагате своето може да ви докарат конфликти в семейството и с околните. Най-добре ще бъде да забравите типичния си недостатък да се съобразявате само със своите желания. Периодът е неблагоприятен за нови начинания, особено ако са свързани с пари и пътувания. Звездите изтъкват на преден план влиянието на собственото ви „аз“, но мислите и действията ви ще са забавени. Любовни събития определят почивните дни. Трудно ще се мобилизирате в понеделник. Ще реализирате плановете си от вторник насетне.

Рак

Ориентирате се добре

През седмицата изцяло ще сте заети с професионалните си задачи. Ако работите самостоятелно, напълно оправдани са проявите на рачешката ви упоритост, дори и съчетана с инат, но ако зависите от други хора, вашите „оръжия“ ще са тактичността и дипломатичността. След като се ориентирате добре в новосъздала се ситуация, най-важен ще се окаже организаторският ви талант. В интимен план няма да имате поводи за безпокойство. Възможно е за мнозина голяма част от седмицата да премине под знака на любовта. Чарът и флуидите, които излъчвате, няма да останат незабелязани. Ще имате чувството, че всичко е леко и достъпно. Доста нерви се очертават през уикенда. В понеделник ще действате с мощ. Вторник определя важен разговор от делово естество. Сряда ще бъде наситена с разнородни емоции. В четвъртък ще осмислите важни въпроси и ще достигнете до решение.

Лъв

В очакване

Седемте дни пред вас очертават тенденцията да се затворите в себе си заради неосъществените ви стремежи. В моментите, в които виждате, че трудно ще ги постигате, ще се чувствате напрегнати. Това може да е провокирано и от несбъднато увлечение. Ако постигнете сдържаност и не разкривате мислите си, особено на работното място, можете добре да работите. Характерно за вас ще е очакването за промени към по-добро. Не приемайте делови предложения, защото реализирането им ще се проточи и освен че ще ви сблъска с трудности, ще ви изнерви. В рутинната си работа няма да избегнете проблемите, затова поверете решаването им на колегите. Ще ви досаждат сплетни. Уикенда може да карате с понижено настроение. Благоприятен за лична реализация е понеделник. Вторник предизвиква притеснения по паричен въпрос. Новини и контакти характеризират четвъртък.

Дева

Не търсите компромиси

През седмицата обмисляйте всяка своя стъпка, за да не загубите престиж или пари. На работното място ще предпочитате рутинни дейности и няма да търсите компромисни варианти. Ще се стремите към признание, но този път някой друг ще обере лаврите. Ще бъдете възприемчиви към въздействието на хората около вас и това ще ви прави на моменти с бързо променящо се настроение. За да не се преуморите от емоции, избягвайте да се срещате с хора, които не са ви приятни. Предпочитайте приятелите си със здрава и силна психика и ограничете служебните си контакти до минимум. Семейната или създадената от интимния партньор обстановка ще ви накара да се отпуснете. В събота се очертават новини, а в неделя – приятелски контакти. Понеделник е труден, а вторник бележи началото на нов етап. Сряда ви носи притеснения по личен въпрос. Четвъртък и петък са благодатни.

loading...