Седмичен хороскоп: Водолеи, през тази седмица ще може да преместите планини!

Овен Тази седмица ще започнете, изпълнени с енергия и ще сте истински неуморими. Имате още малко време преди празниците да довършите някои подробности по ваши сделки. С усмивка...

941 0

Овен

Тази седмица ще започнете, изпълнени с енергия и ще сте истински неуморими. Имате още малко време преди празниците да довършите някои подробности по ваши сделки. С усмивка и настойчивост лесно ще убедите другата страна да приеме вашите условия. Все пак 1-2 компромиса от ваша страна за цвят няма да навредят. В личен план нещата са в застой и това е най-добрият вариант за момента. Добре е да започнете да навлизате в празнично настроение, където ще обръщате повече внимание на положителните неща и самите вие ще искате да се промените към по-добро.

Телец

През тази седмица ще сте изключително работоспособни. Имате шанса да приключите работната година ако положите повече усилия. До края на работния период може да си оставите някои рутинни задачи или просто да излезете в една по-дълга отпуска. В личен план ще сте склонни към доста смели действия. Това е добре, но помислете хубаво дали и след последиците ще имате същия кураж и най-вече отговорност да поемете последиците, които ще настъпят.

Близнаци

Най-важното през тази седмица ще бъде да не бързате с изводите и разсъжденията, както и с действията, породени от тях. Оставете си двойно повече време за реакция от това, което обикновено си давате. Със сигурност няма да съжалявате ако реагирате по-късно. Ако се касае за намеса в отношения най-добре не вземайте отношение, нито страна, независимо от това, че много ще ви се иска да защитите ваш приятел. В любовно отношение може да ви се завие свят от срещи и флиртуване. Ако имате половинка няма да е хубаво да разбере.

Рак

Очаква ви спокойна седмица. Ще може да се отпуснете и да измислите от сърце и душа подаръци за близките ви хора. Ако искате да направите нещо със собствените си ръце ще ви трябва повече време. Отчете това. Първо направете списък с хората, а след това с идеите за подаръци. Прегледайте внимателно с какви материали разполагате, за да не давате излишни пари. В същото време не очаквайте, че самите вие ще получите нещо толкова сърдечно и избрано с вкус, просто защото сте един от най-артистичните знаци и малцина имат вашия усет.

Лъв

В началото на седмицата е добре да запазите спокойствие. Това няма да е от най-лесните задачи, но ще трябва да положите усилия. На вашата глава ще се изсипят най-отговорните задачи и ще изглежда, че е невъзможно да приключите с всичко. Вероятно ще е така, но нервите ще ви попречат още повече. Във вторник е добре да разпределите част от задълженията върху другите колеги. В сряда личен проблем може да ви разсее допълнително. Нищо няма да е фатално и в последния момент ще получите неочаквана помощ. В петък ще може да си поемете дъх, макар че ще сте много уморени, за да го усетите. През почивните дни Съдбата ще ви дари с достатъчно удоволствия за компенсация.

Дева

loading...