Седмичен хороскоп зa периода от 28 май до 3 юни

Овен Това е седмица, в която да се огледате в очите на другите. Говорете по-малко и се вслушвайте в думите на близките ви. От тях може да видите...

976 0

Овен

Това е седмица, в която да се огледате в очите на другите. Говорете по-малко и се вслушвайте в думите на близките ви.

От тях може да видите знак, който да ви подскаже, че грешите някъде. Нищо не е фатално и много лесно може да преодолеете моментната си слабост. През почивните дни отидете на място, където може да се насладите на ромона на вода.
Телец
Това е седмица за преборване със страховете ви. Представяйте си ситуациите, от които най-много ви е страх и се помъчете да превидите най-успешните си ходове. Много вероятно е да осъзнаете, че всъщност няма от какво да ви е страх. В петък не прекалявайте с обещанията и не поемайте извънредна работа. В противен случай рискувате да прекарате почивните дни в офиса или пред компютъра у дома. В здравословно отношение пазете гърлото си.

Близнаци
Това е седмица, в която рискувате да приемете погрешно дадена информация. Ако ви предстои сделка непременно се посъветвайте с по-опитен човек, който е работил в същата сфера. В семейството може да пропуснете важен знак за промяна в ситуацията, която да се отрази и на отношенията ви. Ако имате и най-малкото съмнение за нещо попитайте партньора си дали има да ви казва нещо и го изслушайте внимателно.

Рак
Това е седмица, в която ще ви се наложи да съчетаете няколко роли. Ще трябва да се мобилизирате изцяло, особено през първите три дни от периода. В личен план ви очаква голямо възнаграждение за търпението и грижите ви. Но ще дойде точно, когато си мислите, че никога няма да го получите. Така че бъдете търпеливи и не проявявайте излишни нерви.

Лъв
Това е седмица, в която трябва да заложите на вашето собствено спокойствие и благополучие. Може да установите, че ще трябва да се разделите с много важна част от всекидневието си, за да продължите напред в по-добра форма. Помислете добре за положителните ефекти от бъдещите ви стъпки и не се оставяйте на миналото да ви държи в капан. Следете физическото си състояние и не подценявайте сигналите на тялото ви.

Дева
Опитайте се да усетите посоката на попътния вятър. Може би ще ви се наложи да направите някои маневри, но те със сигурност ще бъдат във ваша полза. Не бъдете толкова крайни особено ако не сте сигурни в каузата си. Човек се променя и това е част от израстването му. В личен план бъдете готови за някои изненади. Те може да не бъдат фатални за връзката ви, ако признаете, че всъщност и вие искате нещо да се промени, но имате своите страхове. В момента, в който се отървете от тях всичко ще се нареди.

loading...